Nem fogadtak el a vesztegetést, jutalmat kaptak Budapest rendőrfőkapitányától. Egy kábítószerdíler próbálkozott a két fővárosi nyomozónál

Szolgálatban voltak

A BRFK nyomozói, Panyi István r. hadnagy és Szabó Gergely Árpád r. törzsőrmester 2021. október 21-én éjszaka épp egy piros lámpánál várakoztak, amikor az Üllői úton elhúzott előttük egy kocsi, amely több tilos jelzésen is átment. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megállították az autóst

A rendőrök a Haller utcánál állították meg a szabálytalan szerb autóst, aki szemmel láthatóan ittas volt. Amikor a két nyomozó erősítést kért, a férfi több száz eurót ajánlott fel nekik, csak engedjék el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Megverést ígért hazudni

A férfi vesztegetési kísérletét a rendőrök visszautasították, ezért a megállított autós közölte, hogy azt fogja mondani: a hatóság emberei megverték és meglopták őt.

Gyanús dolgok a kocsiban

A kiérkező kerületi rendőrök az autós kocsijában több felbontott sört és kábítószergyanús anyagot is találtak.

Lelövéssel is fenyegetőzött

A szerb férfit ezután előállították a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányságára, ahol már azzal kezdett fenyegetőzni, hogy megvereti és lelöveti a rendőröket.

Ők azok

Elismerés

Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya kiemelkedő munkavégzésük elismeréséül 2021. október 25-én dicséretben és jutalomban részesítette Panyi István r. hadnagyot és Szabó Gergely Árpád r. törzsőrmestert​.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.