Szívszorító levelet tett közzé közösségi oldalán az a férfi, aki a napokban elvesztette az édesapját majd az édesanyját is. Bálint köszönetet mondott mindenkinek, aki segített és aki aggódott az eltűnt édesanyjáért. Az előtte álló időszakban viszont meg kell birkóznia azzal, hogy szülei önként dobták el életüket, egyelőre nem tudni, miért.

Éjt nappallá téve dolgoztak

„Nem is tudom mit írhatnék. Óriási veszteség ez nekünk. Ők így döntöttek és ezt én tiszteletben tartom és ugyanezt kérném mindenki mástól is. Rengetegen ismerték és szerették őket. Mindenki mosolygós, kedves segítőkész embernek írta le a szüleimet. Nehéz, küzdelmes életük volt, de sosem felejtem milyen gyermekkort biztosítottak nekünk, az életük árán is. Mert bizony az is előfordult, hogy éjt nappallá téve dolgoztak. Értünk” – kezdődik a levél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Sokan szerették őket

„Hihetetlen mennyien szerették őket, és felfoghatatlan mennyien próbáltak segíteni ezekben a nehéz időkben. Magam több, mint 15éve nem Miskolcon élek életvitelszerűen, mégis mindig visszahúz a szívem és vissza is fog. Ez nemcsak a környék varázsának köszönhető, hanem az embereknek, akik itt körülvesznek” – folytatta Bálint.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Erőt adnak a hely emberek

„Nagyon sok erőd ad mennyien álltak, állnak mellettünk. Köszönöm szépen a segítséget a barátoknak és ismeretleneknek is, és nem utolsó sorban a Spider mentőcsapatnak. Kérem, segítsék őket, mindig, mindenkor, minden körülmény közepette” – tette hozzá.

Szűk családi körben temetik el őket

A szülők temetését szűk családi körben tartják, mert ahogy fiúk fogalmazott: szerették ugyan a nagy felhajtást, de inkább résztvevőként, mint főszereplőként.

Nyomtalanul eltűnt, százak keresték

A BudapestKörnyéke.hu írt arról, hogy néhány nappal férje halála után találták meg az eltűntként keresett miskolci családanya, K. Erika holttestét. Az asszonyra a Molnár-sziklánál bukkantak rá, ahol már többen is végeztek magukkal. Április 26-a óta emberek százai keresték minden erejükkel azt a miskolci családanyát, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma egy hete, szerdán. A 69 éves K. Erika ugyanis a teljesen átlagosnak tűnő napon fodrászhoz indult el otthonról, azonban ezután nyomtalanul eltűnt. 

Hazatért a fia külföldről

Fia, Bálint és férje, József természetesen azonnal megtették a szükséges lépéseket, és rögvest jelentették Erika eltűnését a rendőrségen, az egyébként külföldön dolgozó Bálint pedig hazaétért. A férfi még az interneten is közzétett egy posztot, amiben jelezte, anyukája a gyógyszere nélkül indult el.

 „Eltűnt az anyukám”

„Eltűnt az anyukám. 8 órája ment el otthonról. Szépen kérem az összes ismerősöm, aki ismeri és esetleg látta valahol a mai nap folyamán, jelezze nekem vagy Apukámnak! Fontos, hogy minél hamarabb megtalálják, mert vérnyomáscsökkentő gyógyszert kell szednie” – írta Bálint a Facebookon.

Édesapja végzett magával

Április 30-án azonban szörnyű csapás érte az édesanyját kutató Bálintot: vasárnap ugyanis édesapja, József otthonukban végzett magával. A férfi állítólag felakasztotta magát otthonukban, a családi házat aznap ezért rendőrök tucatja lepte el.

Drón bukkant rá

Bálint azonban még ekkor sem adta fel a reményt, hogy édesanyját épségben megtalálja, így a keresőcsapatokkal és a rendőrséggel együttműködve szakadatlanul keresték az asszonyt. Május 2-án azonban egy drón holttestet fedezett fel a miskolci Molnár-szikla aljánál, hamarosan pedig kiderült, hogy Erika holttestére bukkantak rá. 

Boldognak tűnt

„Külsőleg úgy tűnt, hogy nem gyötrik gondok. De azt, mi történik egy ember lelkében, nem láthatjuk. Csak azt tehetjük már, hogy sok erőt kívánunk Bálintnak, és reméljük, hogy Erika és Józsi már újra együtt vannak valahol, ahogyan azt egész életükben is tették” – tette hozzá az ismerős. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: az elhunyt házaspár. Fotó: Facebook.