Azt mondta, hirtelen megcsúszott, majd nekicsúszott egy parkoló autónak.

Egy pillanat alatt történt minden

Vasárnap, a késő délelőtti órákban egy Skoda Rapid a 8. kerületi Szigony utcában haladt a Baross utca felé. Az autót vezető fiatal hölgy elmondása szerint a Nap utca után, a Szigony utca 4. számú panelház előtt a Skoda hirtelen megcsúszott, ő elkapta a kormányt, ettől az autó az épület előtt parkoló Lexus 220-as bal hátuljának csapódott, majd onnét visszapattanva a bal oldalára borult. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ki tudott mászni

A Skodában nem nyílt ki a kormánylégzsák, mivel a jobb eleje kapta az ütést, és az is csak viszonylag kis sebességgel történt, de a sofőr nő be volt kötve, így nem szorult be, a bal oldali ablakon a szemtanúk segítségével ki tudott mászni. Agyrázkódással megúszta a borulást, a mentők helyszíni vizsgálatok után szirénázva szállították a Baleseti Intézetbe.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tűzoltók tolták be a parkolóba

A fővárosi hivatásos tűzoltók darus autómentő segítségével a kerekeire állították a Skodát, majd áramtalanították és a parkolóba tolták az autót. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így állt meg

A helyszínre érkező mentő

Egy poroltó is előkerült

Az út közepén állt meg

A rendőrök is helyszíneltek

A parkoló autó alig károsodott

Sok bámészkodó volt

Hosszan tartott a folyamat

Végül egyenesbe állt az autó

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)