Tóth Krisztián olimpiai bajnok cselgáncsozó várja a sportrajongókat közönségtalálkozóra Erdőkertesen, a Faluházban. Ugyanitt Szülők iskolája indul, első programként a digitális kütyük használata kerül terítékre. Törökbálinton a MaxCityben, a Gallery MAXban Angermann László és Bojár Iván András várják a borkedvelőket kortárs borkóstolóra. Angyalföldön, a József Attila Művelődési Házban Cziffra György születésnapja előtt tiszteleg egy remek emlékkoncert. Mindenkinek érdemes egy rövid sétát tenni az őszi pompába öltözött Füvészkertben.

Erdőkertesen az olimpikon Tóth Krisztián bronzérmes cselgáncsozó

A judo őshazájában, Japánban lett olimpiai bajnok Tóth Krisztián. Szerda este közönségtalálkozón látják vendégül az Erdőkertesi Faluházban.

Remek programokkal vár Erdőkertesen a Faluház

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Kortárs borkóstoló a MaxCityben

Ezen az estén pedig még annál is jobb, hiszen az egyedi stílusáról is ismert Angerman László (Onyx Head Sommelier, RIEDEL nagykövet) mesterien szelektált borait az ország egyik legújabb kortárs galériájának falai között, a Gallery MAXban lehet végig kóstolni. A galéria MAGYAR GÉNIUSZ – FRISS! című kiállításán pedig személyesen a galerista, Bojár Iván András művészettörténész fogja körbevezetni a vendégeket egy garantáltan informális tárlatvezetésével egybekötve.

Angermann László az Onyxból

Cziffra György emlékkoncert Angyalföldön

A legendás zongoraművész, Cziffra György születésnapja alkalmából 5. éve hangversennyel tisztelegnek példás emléke előtt az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. Fellépnek: Sárközi Lajos és Balogh Ádám. Köszöntőt mond és közreműködik Balázs János zongoraművész, a Cziffra Fesztivál alapítója.

Tehetség-díjas ifjú művészekkel

Őszi séta a 250 éves Füvészkertben

Az ELTE Füvészkertje ősszel is kellemes kikapcsolódást nyújt. Érdemes egy sétát tenni az évszázados fák közt, gyönyörködni a felújított üvegház trópusi hangulatában.

Digitális kütyük – hasznos vagy átok?

Szülők iskolája az erdőkertesi Faluházban

November 10-én, szerdán indul a Faluházban a Szülők iskolája rendezvénysorozat. A 17.30-kor kezdődő első előadás címe: Fejleszt vagy rombol? A digitális kütyük a gyermekeink kezében. Előadó dr. Pécsi Rita neveléskutató. Az ötletgazda és szervező a Ki Akarok Nyílni Óvoda. Minden érdeklődő szülőt szeretettel vár az Erdőkertesei Faluház, függetlenül attól, a gyermekük melyik intézménybe jár. Aktuális és hasznos program lesz minden szülőnek. A program ingyenes.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ t.krisztian94