A bőnyi tragédia után itt az újabb iskolai erőszak. Az egyik székesfehérvári általános iskolában egy második osztályos tanuló ollóval támadt osztálytársaira és az óraadó tanárra. Az egyik gyereket nyakon akarta szúrni a ceruzájával. Alig három hete a Győrhöz közeli Bőnyben egy diáklány halállistát készített, egy kisdiákot pedig életveszélyesen hátbaszúrt késsel.

Diákokra és a tanárra támadt

A székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagiskolájában még május 17-én támadt ollóval az osztálytársára a másodikos diák, de mielőtt kivitték volna a teremből, másokat is célba vett, és az óraadó tanárra is rátámadt. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Problémás gyerek

A pedagógus szerint a gyereknek korábban is voltak olyan súlyos tettei, ami miatt a tankerülethez is érkezett már bejelentés vele kapcsolatban – írja a Telex. A portál megkeresésére Török Szabolcs tankerületi igazgató annyi információt adott, hogy: “Az esetről természetesen a fenntartó is tudomást szerzett. Az ügyben feljelentés történt, az érintett iskola a hatóságok rendelkezésére áll” – azonban további tájékoztatást nem adhatott az esetről.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Késelés az iskolában

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szörnyű eset történt Bőnyön. Az első óra utáni szünetben egy hatodikos lány megszúrta osztálytársát. Mint később kiderült, a tettes halállistát készített, amelyre több iskolatársa is felkerült. Rajta volt a megkéselt Mirella is, akit végül hátulról megszúrt. Ide kapcsolódik: „Csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon” – megszólalt a bőnyi iskolában megkéselt kislány anyja, Mirellát a győri kórházban azonnal megműtötték

A győri kórházba vitték

Mirella életveszélyesen megsérült, mentőhelikopter vitte a győri kórházba. Azonnal megműtötték, sokáig az intenzív osztályon ápolták. A szúrás a szívtájékát és a tüdejét érte. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagiskolája – Forrás: Google, a kép Adobe mesterséges intelligencia felhasználásával készült