A helyiek dolgos emberként ismerték a férfit, egy zavart pillanatában azonban benzinnel belocsolta majd meggyújtotta a saját házát. Gomolygó füsttel égett az ingatlan, majd egy hangos pukkanást is lehetett hallani. A felvételt megnézheted cikkünk végén.

Mentálisan zavart férfi okozta a tüzet

A Haves vármegyei családapa előbb alaposan felöntött a garatra, majd szörnyű döntést hozott. Belocsolta a saját házát benzinnel, majd felgyújtotta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan a helyszínre siettek a tűzoltók

Amint értesültek az esetről a tűzoltók, azonnal kivonultak a kerecsendi házhoz. Az épület a Pataki utcában kapott lángra szerda délután. A tűzoltók hamar eloltották a lángokat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szerencsére senki sem sérült meg a tűzben

A házból mindenkinek sikerült időben kimenekülnie, így nem történt tragédia, sőt, még sérülés sem. Amikor a tűzoltók megérkeztek, már mindenki az épületen kívül tartózkodott. Voltak azonban, akiket mégis kórházba kellett vinni.

Egy férfit és egy nőt vittek el a mentők

Egy mentálisan zavart, agresszív férfit valamint egy nőt szállítottak a mentősök kórházba. A HEOL információi szerint a férfi megüthette a nőt, aki feltehetően ennek következtében sérült meg.

Dolgos ember volt a családapa

A helyiek azt mondták a lap számára, hogy a fiatal családapa egyébként dolgos ember. Az eset előtt alkoholt fogyaszthatott, ezt követően tette azt, amit. A rokonok, ismerősök gyorsan a helyszínre siettek.

Ezt kiabálta a férfi

“Olyan mindegy már” – kiabálta a férfi, akit a rokonai és ismerősei próbáltak lecsillapítani. A felesége és a testvére is sokkos állapotba került az esetet követően. A gyerekek nem voltak otthon, óvodában és iskolában voltak.

Lakhatatlanná vált a családi ház

Bár a tűzoltók mindössze 30 perc leforgása alatt eloltották a tüzet, a károk így is rendkívül súlyosak. Az épületben nem lehet lakni, így a gyermekeket a közeli családtagoknál helyezték el. Soltész Bálint, a rendőrség sajtószóvivője azt mondta, közveszélyokozás nem történt, rongálás miatt viszont eljárás indult.

Egy gázpalack robbanhatott fel

A felvételen hallható egy hangos pukkanás, vélhetően a házban lévő gázpalack robbant fel. Miután megtörtént a detonáció, lángok csaptak fel: kitörtek az ablakok, a tető is megrongálódott. Több cserép is lehullott.

Nem először ivott sokat a férfi

A helybeliek azt mondták a lap számára, hogy a férfit már korábban is elvitték a mentők több ízben is. Mindannyiszor a túlzásba vitt alkoholfogyasztás következményeként történt ez. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az esetről készült videó

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív