Kigyulladt egy épület a 16. kerületi Baross utcában péntek este. A kiérkező tűzoltók megkezdték az oltást, aztán váratlanul felrobbant egy gázpalack. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Családi házra terjedtek át a lángok

Kigyulladt egy melléképület a 16. kerületi Baross utcában még péntek este. A lángok átterjedtek egy hetven négyzetméteres műhely tetőszerkezetére, ahonnan a tűz továbbterjedt egy családi ház tetőszerkezetére is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Három palck robbant fel

A tűzben három propánbutángáz-palack felrobbant. További kettőt kihoztak az épületből. A bravúros tűzoltásnak köszönhetően a lángoló ház mellett lévő épületet megvédték a tűzoltók.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Oltanak a tűzoltók

Forrás: Katasztrófavédelem

Nagy erőkkel érkeztek

A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, öt vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd eloltották azokat.

Hozzák ki a még nem felrobbant palackokat

Forrás: Katasztrófavédelem

Nagy durranás

Az oltásról készült videón jól látszik, ahogy az egyik tűzoltó éppen a létrán mászik fel, amikor nagy durranás, üvegcsörömpölés hallatszik miközben felcsapnak a lángok. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezek is érdekelhetnek:

Itt a robbanásról készült videó

Kiemelt kép: A gázpalack robbanásának pillanata – Forrás: a fenti videó