Lelki problémáit akarta megoldani a teaszeánszon, de ha ismeri a veszélyeket, esze ágában sem lett volna odamenni. Ezt mondta a Való Világ sztárja, Béres Anett arról a teanszenászról, amely kis híján az életébe került.

Még mindig nem értik az emberek

Béres Anett már számos alkalommal beszélt a szeánszon történt durva balesetéről, és ezúttal is sérelmezte, hogy szerinte az emberek még mindig nem értik, hogy ő nem bulizni ment oda, hanem meggyógyulni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lelki probléma

„Volt egy kapcsolatom, amiből nem tudtam kijönni, évek óta nem tudtam megoldani egy lelki problémát magamban” – nyilatkozta a korábbi valóságshow-szereplő. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tudatlanul ment oda

Azt mondta, az eset előtt nem sokkal hallott az ayahuasca-főzetről, sok dokumentumfilmet nézett a témában, látta, hogy nagyon sok betegségre használják, és segíthet a halál feldolgozásban is. Azt viszont nagyon rosszul gondolta, hogy neki is ez való – ismerte el. „Sajnos tudatlanul mentem oda, ha ezeket tudom, eszem ágában sincs odamenni” – fogalmazott.

Egy másik dimenzió

„Bekerülsz egy másik dimenzióba. Olyan, mint amikor álmodsz, és azt hiszed, az a valóság. Én akkor tudtam, hogy benne vagyok egy álomban, de nem tudtam visszajönni, ezzel küzdöttem órákon keresztül, hogy a tudatomat visszahozzam a valóságba” – mondta a Való Világ egykori sztárja az RTL Reggeli című műsorában.

Ivott, aki a szeánszot tartotta

Utólag azt is mondja: nem érti, hogy aki a szeánszot tartotta, miért ivott. „Ő rosszabb állapotban volt, mint mi, ott kellett volna lennie valakinek, aki józan, aki vigyáz ránk.”

„Nem európai embereknek való”

Béres Anett a tanulságokat is levonta: szerinte a teaszeánsz „nem európai embereknek való”, senkinek nem tanácsolja, hogy oda menjen, ehelyett értékelje át mindenki az életét, és próbálja meg a jót látni maga körül.

Vádemelés az ügyben

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy vádemelés történt Béres Anett teaszeánszos ügyében, egy szentendrei nőt és egy budapesti férfit gyanúsítanak a rendőrök.

Egy szentendrei nő is gyanúsított

„Egy 38 éves szentendrei nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” – írta a Baranya Vármegyei Főkapitányság. 

A sámánasszony szeánsza

Lapértesülések szerint a gyanúsított sámánasszony tartotta azt az illegális teaszeánszot, mely – kis híján – tragédiával végződött.  A Való Világból ismert Béres Anettre törött csontokkal, eszméletlenül találtak rá Baranya megyében.  

Hiányos öltözetben bukkantak rá

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, az egykori valóságshow szereplője a teaszeánsz eseményei során rosszul lett és életveszélyes állapotba került. Anettet hallucinációk gyötörték, attól tartott, hogy a Sátán belé akar költözni. Eltűnt 12 órára, majd Vokány környékén, a rendezvénytől közel két kilométernyire bukkantak rá, hiányos öltözetben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Béres Anett. Fotó: illusztráció