A B32 Kultúrtérben Ónodi Eszter & the Open Pub koncert, a KULT13-banBach Szilvia és Hajdú Steve kínál felhőtlen szórakozást. Az AZTA Barkácsműhelyben varrószakkör, a Czakó kertbe bajai halászlé a pénteki program. Érd-Simonpusztán nagyszabású Valentin napai hétvégével készülnek az összetartozás jegyében. A Grand Hotelben Old Boys koncert vacsorával és igazi bulihangulattal vár, és akinek ez még nem volt elég, ott a ‘Sok RAMMSTEIN lesz’ party éjszaka a 101klubban.

Ónodi Eszter & the Open Pub koncert a Bartókon

Az Ónodi Eszter & The Open Pub közfelkiáltással jött létre az Én úgy alszom című dal videójának forgatásán. A klip így aztán egy nagylemez első gyöngyszeme lett, amely 2021 októberében jelent meg. A B32 Kultúrtér, a „kocsma” törzsvendégei és személyzete kiváló muzsikusok, élükön az ország legnépszerűbb színésznőjével!

A szövegek többségét Karafiáth Orsolya költő jegyzi

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ön-Varro-Más az AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyben

Fogunk mintákat tervezni, szalagokkal, gombokkal, fonalakkal machinálni, egyénileg és együtt is alkotni, szabásminták közt kutakodni, saját stílust, ruhatárat tervezni. És fogunk, beszélgetni, játszani, egymással találkozni – hívnak a szervezők az AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelybe.

Együtt szabni, varrni, beszélgetni

Old Boys koncert vacsorával a Margitszigeten

Igazi buli hangulat, pörgő ritmusok és vérpezsdítő dallamok ifjaknak és örök ifjaknak az Old Boys-zal! Ha nem csak hallgatni szereti a rock and rollt, hanem táncolni is rá, akkor a Grand Hotelben a helye!

Örökifjaknak és táncoslábúaknak

PénteK13 – BACH SZILVIA ÉS HAJDÚ STEVE ESTJE a KULT13-ban

Elsőként Bach Szilvia humoristát hallhatja a közönség, aki Jolikaként ismert karakterébe bújva, oltakozási és egyéb „élményeiről” sztorizza a szitut fergeteges humorával.

Hajdú you do?

Az este második felében pedig Hajdú Steve: Hajdú you do? című műsorát hallhatják a felhőtlen kikapcsolódásra vágyók.

Az összetartozás jegyében a Bivaly Csárdában

Valentin napi hétvége Simonpusztán

Péntektől vasárnapig tölts el egy romantikus hétvégét Simonpusztán, éld át azt a nyugalmat
és varázst, amit a lovak közelsége és a hely szelleme áraszt – invitál az Érd melletti gyönyörű lovasbirtokra remek programokkal fűszerezve a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ.

Bográcsos bajai halászlé főzés a Czakó Kertben

Minden hónap második péntekén bajai halászlé fő bográcsban Budán, a Czakó Kertben! Délben lehet jönni a friss halból készült első kóstolókért, összesen pedig 80 adag halászlé várja majd rajongóit minden alkalommal.

‘Sok RAMMSTEIN lesz’ party a 101klubban

Lesz bizony…. és a sok Rammstein mellett sok Depeche Mode, Laibach, Nine Inch Nails, Manson, System of a Down, Ministry és a többi kis lurkó számai. Belépő nincs – úgyhogy bátran lépj be péntek éjjele a 101klubba!

Hajnalig

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/b32