Péntek délután futótűzként terjedt a hír, hogy az énekesnő eltűnt, barátja pedig állítólag több alkalommal életveszélyesen megfenyegette. Azonban kiderült, jóval egyszerűbb dolog történt.

Nincs semmi baj

„Köszönöm, hogy aggódtok értem, nincs semmi baj” – írta Instagram-sztorijában péntek este Opitz Barbara. Az énekesnő azt követően szólalt meg, hogy a rendőrség mellett családja is kereste, amiért nem tudták elérni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon aggódtak

Hozzátartózó azt is tudni vélték, hogy a nőt elrabolták. A legutolsó információ szerint elindult vonattal Kókára a barátjához, S. Alberthez, aki életveszélyesen megfenyegette. A Szeretlek Magyaroszág portálnak testvére azt mondta még korábban, hogy péntek reggel Barbi barátnője hívta a családot, hogy aggódik, mert nem éri el Barbit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tegnap este még jelentkezett a Facebookon

Eltűnése azért is volt több mint meghökkentő, ugyanis publikus Facebook-oldalának tanúsága szerint csütörtök este jelentkezett be egy 15. kerületi plázában található teázóból. „Music teázás a legkisebb táncosunkkal, ő is odáig van a teámért! Ti kóstoltátok már? Melyik a kedvenc teátok? Írjátok meg komiban” – írta.

Aludt pár órát

Most azonban kiderült, mi is történt valójában. „Vitatkoztunk, a telefonom valahogy nála maradt, úgy ment munkába, én meg eközben otthon aludttam pár órát, de minden rendben” – fogalmazott közösségi oldalán.

Eljárás indult

Ugyan szerencsére nem esett senkinek sem baja, így is rendőrségi ügy lett az esetből. A 24.hu megkeresésére a hatóságok azt közölték, hogy 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán barátja megfenyegette és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

Bevitték a kapitányságra

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót, ám az intézkedés közben a férfi is megjelent. Korábbi viselkedésével kapcsolatban azoban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a 7. Kerületi Rendőrkapitányságra, majd megkezdődött elszámoltatása. Opitz Barbarát a rendőrök tanúként hallgatják ki.

Volt, hogy verekedtek is barátjával

Barátja a Blikknek azt mondta, Alberttel már korábban is sokat veszekedtek. „Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség” – fogalmazott.

Erőszakos volt vele

„Folyamatosan erőszakosan viselkedett és állítólag késsel fenyegette, hogy levágja a haját és a torkára is tette a kést” – mondta az rtl.hu-nak Opitz Barbi édesanyja. Azt állította, hogy Barbi nem önszántából indult a barátjához vidékre. Szerinte a fiú összepakolta Barbi fontos gyógyszereit és személyes holmijait, majd hazavitte magával és zsarolni kezdte a lányt olyan képekkel és fotókkal, melyekkel már meggyűlt a baja korábban az énekesnőnek.

Pár éve futott be

Opitz Barbi a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese, 1999. november 30-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton születetet. Több énekversenyeen részt vett és kisebb fellépései is voltak, amikor 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba.

Ezekben a műsorokban szerepelt

Opitz Barbi a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese, 1999. november 30-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton születetet. Több énekversenyeen részt vett és kisebb fellépései is voltak, amikor 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása: Instagram.)