A miniszterelnök lányának ismerősei titkolóznak, de Orbán Viktor környezetéből megerősítették, hogy Ráhel néhány hónapon belül világra hozza harmadik gyermekét. Az apuka a 34 éves Tiborcz István, akivel eddig két lányuk született. A koronavírus miatt óvintézkedéseket vezettek be. A család egy ismerőse úgy tudja kisfiú érkezik a családba.

Nagy az öröm

Úgy tudni, nagy az öröm és az izgalom a miniszterelnök családjában. A 31 éves Ráhel nemsokára életet adhat harmadik gyermekének.

Két hónapja született a fiúunoka

Bár alig két hónap telt el azóta, hogy az 57 éves Orbán Viktor büszkén mutatta be, hogy, megszületett első fiúunokája, János Fülöp, a miniszterelnök második lányának, a 26 éves Sárának a kisbabája, most ismét bővül az Orbán família – írja a Blikk.

Ráhelnek és Tiborcz Istvánnak két kislánya van

Orbán Viktor a legidősebb lánya, Ráhel és férje, Tiborcz István ugyanis a 4 éves Alíz és a 2 éves Anna Adél után immár a harmadik gyermeküket várják.

Megerősítették a harmadik gyermek érkezését

A lap azt írja, amikor az információ nyomába eredtek, falakba ütközek. Hiába keresték meg a pár ismerőseit, barátait, mindenki szűkszavúvá vált, amint rákérdeztek a részletekre. Csak a mosolyok jelezték: mindennek lehet valóságalapja. Aztán a miniszterelnök környezetéből már megerősítették: igen, a hír igaz.

Néhány hét múlva születhet meg

A Blikk úgy értesült, Orbán Viktor ötödik unokája néhány hét múlva láthatja meg a napvilágot, Ráhel legalábbis így van kiírva szülésre. 

Járványidőszakban érkezik

Ő lesz a második olyan baba a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama most fokozott óvintézkedéseket vezetett be: szinte alig mozdul ki az otthonából, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt.

Orbán Viktor is csak később találkozhat a babával

Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a látogatási tilalom miatt Orbán Viktor majd csak akkor láthatja és ölelheti magához először az újszülöttet, ha már hazamennek a kórházból.

Kisfiú lesz

A gyermek neme hétpecsétes titok, mindenesetre az unokák aránya eddig 3-1 a lányok javára. A BudaPestkörnyéke.hu hírportál a család egy ismerősétől megtudta, Orbán Ráhel harmadik gyermeke kisfiú lesz.

Ötgyermekes miniszterelnök

Orbán Viktornak öt gyermeke van, a legidősebb, Ráhel, aki 2013-ban ment férjhez. Az egyetlen fiú, Gáspár, Sára, Róza  és a legkisebb 16 éves Flóra.

Kiemelt kép: Orbán Ráhel és Tiborcz István