Nyomdafestéket nem tűrő szavakat hagyott el a szája egy buszvezetőnek és egy fiatalembernek.

Jegyet akart venni, nem kapott

Hangos szóváltás alakult ki egy budapesti autóbuszon, szúrta ki az RTL. Arra, hogy pontosan melyik járaton történt az eset és mikor történt, egyelőre nem derült fény. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egymást okolták

A videó kezdetén az utas indulatosan mondja a buszsofőrnek, hogy felidegesítette. Hasonlóan nem éppen irodalmi stílusban válaszolt neki a buszvezető. Ezt követően fel is szólította, hogy szálljon le a buszról.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az utas nem tágított

Az utazni szándékozó férfi a sofőr mögött foglalt helyet. Mint az kiderült, jegyet szeretett volna vásárolni a sofőrtől, ám a buszvezető azt állította, nincs nála jegy. Márpedig jegy nélkül nem lehet utazni, ezért a jármű elhagyására szólította fel.

Egy másik utas megelégelte a dolgot

A busz utasteréből előrement egy férfi, hogy véget vessen a vitának. Közölte a sofőrrel, hogy ő biztonsági őr, ha nem indul el, akkor rendőrt fog hívni. Hangot adott a véleményének, amely szerint a sofőrnek több jegyet kellett volna magánál tartania.

Az utasok szerint a fiatalember kulturáltan viselkedett

A hangos szóváltást megelőzően állítólag a jegyet vásárolni szándékozó fiatalember kulturált hangnemben szólt a sofőrhöz. Amikor a biztonsági őr ezt megjegyezte, többen is egyetértetek ezzel az utastérből. A buszsofőr azonban valószínűleg ezt nem így gondolta.

A TikTokra feltöltött videó

@anonymus089012 #bkv #busz #magyarország #magyartiktok #magyar #foryourpage #fypシ #fyp #foryou #nekedbelegyen❤️ #pusztuljonaforyouba #pusztoljonforyouba #nekedbee #nekedbelegyen #neked #fy ♬ eredeti hang – ANONYMUS089012

A sofőr szerint nem volt kellően udvarias az utas

A videó második feléből kiderül, az utas azt mondhatta, “veszek egy jegyet”, nem pedig azt, hogy “kérek szépen jegyet”. Ezt a sofőr szóvá tette a vita során. Az utas indulatosan megkérdezte, hogy pukedliznie is kellene-e.

Nem volt jegye a sofőrnek, ezt lépte az utas

Miután a buszvezető elmondta az utasnak, nincs nála jegy, az utas azt mondta, hogy akkor hátra megy, idézte fel a történteket a sofőr. Az utas elismerte, hogy így történt. Az utas mellett állt egy hölgy, aki megkérdezte, hogyan utazzanak, ha a sofőrnél nincs jegy?

Ez a sofőr álláspontja

A buszvezető azt mondta, hogy az utasnak fel kell készülni az utazásra, magyarán kellett volna, hogy legyen nála jegy. Az utasok közül többen viszont azon az állásponton voltak, hogy a sofőrnél kellene, hogy legyen elegendő jegy. A buszsofőr közölte, neki csak az a dolga, hogy vezesse a buszt, nem pedig az, hogy jegyet áruljon. Végül a fiatalember és a nő leszállt a buszról, miután nem kaptak jegyet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A videó második része

@anonymus089012 Válasz @dr.cicukhaaa_amazon_ ♬ eredeti hang – ANONYMUS089012

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív