A Szent István Bazilikában Virágh András orgonakoncertjét, a Pesti Vigadóban a Honvéd Férfikar adventi hangversenyét hallhatjuk. A Széchenyi fürdő pihentető sörfürdővel várja a kikapcsolódni vágyókat. Megnyílt a Karácsonyház Gödöllőn, mesebeli ünnepváró hangulattal!

ORGONAKONCERT A SZENT ISTVÁN BAZILIKÁBAN

Virágh András játszik az ország legnagyobb orgonáján, Gion Zsuzsanna mezzoszoprán közreműködésével. Műsoron Bach, Puccini, Albinoni művei 17 órától a Szent István Bazilikában.

Hangverseny a Pesti Vigadó Dísztermében

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Advent hajnalán a Vigadóban

A Honvéd Férfikar adventi koncertjén férfikari különlegességek és átiratok szólalnak meg a reneszánsztól napjainkig. Hétfőn este a Pesti Vigadó Dísztermében szólal meg egyházzenei összeállításuk.

Egyházzenei összeállítást hallhatunk

Sörfürdő a Széchenyiben

A Széchenyi Fürdő Termál Bejáratánál, a gyönyörű Czigler szárnyban található a közvetlenül az Aulából, Széchenyi belépő nélkül megközelíthető Sörfürdőnk. Minden dézsa mellett sörcsap található, amelyből a bent töltött 45 perc alatt korlátlan mennyiségű ital csapolható.

Korlátlan sörfogyasztással

Kétműves cseh sörökkel

A vendégek számára kézműves cseh sört kínálnak. Minden vendég számára új, tiszta termálvizet töltünk a dézsákba, amelyet kiegészít a maláta, komló és sörsó elegye. Ettől lesz a sörfürdőzés igazán relaxáló és bőrregeneráló kezelés.

Karácsonyház Gödöllőn

Immáron 22 éve, minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház®, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik.

Ünnepi trendbemutató

A kastély közelében

Gödöllő központjában, a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközt található a Karácsonyház, a Várkapitányi lak műemléki épületében, karácsonyig mindennap látogatható.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/vigado