A Vadászati Világkiállítás óriási akváriummal várja a közönséget. A RAM Színházban varieté és vacsora színház kínál fergeteges szórakozást. A Budapesti Őszi fesztivál keretében a főváros közterein hangjátékokban és színi előadásokban lehet részünk. Zsámbékon a Matyi Kultúrbisztróban spanyol vacsoraesten zárhatjuk a napot.

Egy a természettel – óriás akvárium

Hal, víz és ember címmel óriás akvárium, 50 halfaj 3000 egyedével, hüllők és kétéltűek bemutatója várja az érdeklődőket a Vadászati Világkiállításon.

Szenvedély és erotika a RAM ban

Szeptember 30. és október 10. között akrobaták, artisták, légtornászok, táncosok, énekesek, bűvészek és komikusok érkeznek a RaM Színházba, ahol hazai és nemzetközi sztárok fergeteges varietéműsorral hozzák el a franciás revük világát Budapestre.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Varieté és vacsora

Fergeteges akrobataprodukció

Az előadásokon a Moulin Rouge-ban érezhetjük magunkat, ahol a kosztümökkel és tollakkal ékesített, dekoratív táncosok és előadóművészek látványos koreográfiái a szenvedélyt és az ízléses erotikát varázsolják a színpadra. A pazar előadást pedig akár egy vacsora mellett is élvezhetjük, ugyanis Borda Attila, a Spirit Hotel konyhafőnöke mesteri fogásokat álmodott meg a Budapest Varieté vendégei számára.

Varieté a RAM Színházban

SZÍNHÁZ A VÁROS – Budapest közterein

Beszélő szobrok, mesélő homlokzatok, vitatkozó állatok. A város különböző ismert vagy felfedezésre váró látványosságaira kiváló kortárs írók készítenek negyedórás hangjátékokat, amiket letöltve akár menet közben is színházi előadások részesei lehetünk Budapest közterein, a Budapesti Őszi Fesztivál keretében.

Az élet a legjobb színdarab

Spanyol borvacsora a Matyi Kultúrbisztróban

José Louis Acosta Sanchez spanyol séf által kreált remek vacsora szeptember 30-án a Matyi Kultúrbisztróban 19:00 órai kezdettel Zsámbékon. Lesz sárgadinnye, mediterrán halleves, kókuszkrém és elképesztő borválaszték Káli Ildikó sommelier ajánlásával.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/egyatermeszettel 2021