Hatalmas lángokkal ég egy teherautó az M7-es autópályán Érdnél. A környéken élők robbanást hallottak, mielőtt meglátták az óriási füstöt.

Kigyulladt jármű

Nem sokkal cikkünk megjelenése előtt posztolták az egyik érdi csoportba, hogy óriási lángokkal ég egy teherautó az M7-es autópályán Érdnél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Műszaki cikkeket szállított

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint teljes terjedelmében ég egy műszaki cikkeket szállító teherautó a Balaton felé vezető oldalon a 19-es kilométernél, Érdnél.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Ennyire lángol a kamion

Forrás: Facebook/Érd és környéke csoport

Két vízsugár

A mentést végző katasztrófavédelem arról tájékoztatta nem sokkal ezelőtt a sajtót, hogy az esethez az Érdi Hivatásos Tűzoltóság munkatársai érkeztek és két vízsugárral eloltották a lángokat.

Robbanást hallottak

A környéken élők arról számoltak be, hogy nagy robbanást hallottak, mielőtt meglátták a házak felett a hatalmas fekete füstöt.

A városból is látszott a nagy füst

Forrás: Facebook/Érd és környéke csoport

Kiégett teherautó

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál úgy tudja, hogy a tűzoltók gyorsan eloltották a lángokat, 11:40 körül már csak a kiégett roncs látható az autópályán. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Felrobbant üzemenyagtartály

Mivel többen is robbanásról számoltak be, biztosan felrobbant a teherautó üzemanyagtartálya. Vélhetően a kiömlő gázolaj okozhatta a hatalmas lángokat és a nagy fekete füstöt. Úgy tudjuk, a sofőr nem sérült meg, a kár azonban tetemes lehet.

Baleset Zuglóban is

Nem sokkal korábban a 14. kerületben a Pozsony utca és a Kassa utca kereszteződésében egy autó és egy segédmotorkerékpár ütközött össze. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a Kassa utca és a Kolozsvár utca kereszteződését. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Képek forrása: Facebook/Érd és környéke csoport. Köszönjük a képek készítőinek, hogy felvételeikkel segítik mások hiteles tájékoztatását.