Egy fiatal focista halt meg szombat hajnalban a Ferihegyi úti balesetben, amikor egy autó a fának csapódott. Az áldozat 24 éves utasát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Két éve, szinte ugyanitt a Fradi volt focistája, Halgas Tibor vesztette életét egy ütközésben.

Baleset a Ferihegyi úton

Szörnyű baleset történt szombat hajnalban, a ferihegyi reptérre vezető úton. Egy személygépkocsi ütközött fának, a 23 éves sofőr a helyszínen meghalt, utasát, egy 24 éves fiatal férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A BudaPestkörnyeke.hu a Fradi volt focistájátnak tragédiájáról szóló cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Órákig helyszíneltek

A baleset olyan súlyos volt, hogy a rendőrök több órán keresztül helyszíneltek, a forgalom csak több órával később állt helyre.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Így nézett ki az autó, amelyben a két fiú utazott

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Fiatal focista halt meg

A baleset áldozata egy fiatal futballista. A Csepel SC sajtófőnöke, Légrádi Csaba bejelentette, hogy a volt játékosuk, Kemerle Dániel hunyt el.

Az egyik meccsen lesérült

„Sajnos Dani kevés lehetőséggel élt nálunk. Az elmúlt másfél évben mindössze két tétmeccsen lépett pályára, aztán megsérült, így szinte alig láttuk őt. Nagyon rendes srác volt, tehetséges, ezért is igazoltuk le a SZAC-tól” – mondta a Blikknek Légrádi Csaba.

115 gólt rúgott

Dániel az Újpest korábbi focistája is volt, közel háromszáz utánpótlás és alacsonyabb osztályú bajnoki meccsen szerepelt, 115 gólt rúgott karrierje során. A barátai, volt játékostársa a Facebookon búcsúztak tőle.

Búcsúznak a barátok

„Valójában te nem a barátom voltál, hanem a testvérem, amit nem gondoltam volna, hogy bármikor is véget ér… Nagyon nagy fájdalom uralkodik nagyon sokakban, mert téged rengeteg ember imádott, szeretett” – írta az egyik megrendült barát.

Testvéreként szerette

„ Az utóbbi időben te voltál az a személy akivel szinte hogy együtt keltem-feküdtem, amit szeretnék megköszönni és azt rengeteg emléket és együtt átélt bolondságot. Örökké a szívemben élsz drága testvérem” – zárja bejegyzését az áldozat barátja.

Halgas Tibor balesete

2020. február 4-én az ismert fociedző, Halgas Tibor szenvedett halálos balesetet a Ferihegyi úton. A sportoló a szabályosan haladó kocsijával egy jogosítvány nélkül, bedrogozva vezető taxis frontálisan karambolozott. 

Halgas Tibor autója a baleset után

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Rengeteg szabálysértése volt

A balesetet okozó taxisnak rengeteg szabálysértése volt már a baleset előtt is. H. Szilveszter ellen három büntetőeljárás volt folyamatban, köztük kettő kábítószer-fogyasztás miatt, a harmadik lopásért, bankkártyával visszaélésért.

Bevonták a jogsiját

2020 februárjáig 19 közlekedési szabálysértési ügye volt, emiatt be is vonták a jogosítványát. Volt, hogy feltett egy videót a közösségi oldalára, ahogy az Üllői úton 200-zal száguld. Azon a végzetes napon is rohant. A reptérre fuvarért. Egy szemtanú elmondta, amikor a taxi megelőzte őt, úgy érezte,  hozzá képest mintha állt volna. A BudaPestkörnyeke.hu a Fradi volt focistájátnak tragédiájáról szóló cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Ferihegyi úti baleset szombat hajnalban – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán