A tervek szerint március 16-tól újra látogatható lesz Kőbánya egyik népszerű sportlétesítménye, az Újhegyi Uszoda.

Ígéret az újranyitásról

A korábbi ígéret arról szólt, hogy amint lehet, ismét nyitott kapukkal várják majd Budapest 10. kerületében az Újhegyi Uszoda közönségét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napkollektorok a tetőn

A terv megvalósítása érdekében az elmúlt időszakban napkollektorokat szereltek fel, és ezzel teszik hatékonyabbá a működtetést. A használati meleg víz előállítása mellett immár a belső medencék víztartalmának fűtésében, majd a strandmedence vizének melegítésében is segít majd az új energiaforrás.  

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Március 16-án nyitnak

„Terveink szerint március 16-ától újra látogatható lesz népszerű sportlétesítményünk! Szeretettel várjuk Önöket, várunk Benneteket!” – írta Facebook-bejegyzésében a kerület polgármestere, D. Kovács Róbert.

Hamarosan jöhetnek a vendégek

Hatékonyabb lesz a működés

A strandmedence vízét is fűtik majd

Sokan várják már a strandszezont

Mi lesz a KÖSZI uszodával?

„Ez nagyon jó hír, de rengetegen várjuk a KÖSZI uszoda újranyitását is, hiszen rengeteg gyermek járt ide is babaúszásra, vízhez szoktatásra, úszásoktatásra, terápiás foglalkozásokra, illetve felnőttek számára is voltak lehetőségek. Lehet tudni, mikor nyit újra a KÖSZI tanuszoda?” – kérdezte egy hozzászóló a polgármestertől.

Előbb korszerűsítünk!

„A KÖSZI uszodát egyelőre nem nyitjuk ki, először energetikai korszerűsítést végzünk” – válaszolta D. Kovács Róbert a közösségi oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: napkollektorokat szereltek fel az Újhegyi Uszodára. Fotó: D. Kovács Róbert/Facebook