A koronavírus sok más mellett a programlehetőségeinket vette el hónapokon át, és bár filmet lehet otthon is nézni, egy igazi moziélmény sokkal több, mint filmnézés – kezdte bejegyzését a Facebookon Karácsony Gergely.

A Budapest Film új vezetése a járvány kezdetétől újabb és újabb ötletekkel igyekezett minél többet megadni klasszikus moziérzésből a nézőknek, az óvatos újranyitásnak pedig szimbóluma lett a fővárosban a Budapest Kertmozi rendezvénysorozat elindítása – írja posztjában a főpolgármester.

A szabad levegő és a távolságtartás lehetőségének biztonsága tovább növelte a nyári, szabad ég alatti mozizás élményét, a kerületekkel közösen szervezett vetítések egytől egyik teltházzal mentek és mennek. Nem maradhat ki természetesen a kertmozizásból a Városháza sem.

A Főpolgármesteri Hivatal virágos udvarában ezen a héten és a jövő héten pénteken, szombaton és vasárnap este ingyenes, de regisztrációhoz kötött vetítéseket tart a Budapest Film mégpedig olyan legendás magyar filmekből, amelyek Budapesten játszódnak, amelyek megidézik gyönyörű városunk egyedi hangulatát.A részletes műsort és a regisztrációs felületet itt találjátok. – tudatta Karácsony.

A koronavírus sok más mellett a programlehetőségeinket vette el hónapokon át, és bár filmet lehet otthon is nézni, egy…

Posted by Karácsony Gergely on Monday, July 20, 2020