Tragikus baleset történt kedd délelőtt a 3. kerületben. Egy robogó két autó közé szorult és gyakorlatilag egy hirtelen fékezéskor összepréselték a motorost.

Meghalt a motoros

Elhunyt egy robogó férfi vezetője a 3. kerületben az Árpád fejedelem útján kedd délelőtt, amikor Yamaha Aprio típusú robogójával két autó közé szorult.

Ennyi maradt a motorból

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Hirtelen fékeztek

A járművek egy irányba, az Árpád híd felé haladtak, amikor nem sokkal a Szépvölgyi úti elágazás után a sor hirtelen fékezett, valószínűleg egy gyalogátkelőn áthaladni szándékozó gyalogos miatt.

Semmi sem védte meg a motoros férfit

Összepréselték a motorost

A sorban leghátul érkező, autómegosztós Volkswagen sofőrje viszont sajnos figyelmetlen volt és bár megpróbálta reflexből balra kikerülni, mégis az előtte haladó robogónak rohant, amelyet beletolt a robogó előtt fékező Ford Fiestaba.

Lezárták a környéket

Újraélesztés az utcán

Az ütközés erejét mutatja, hogy a Ford is nekiütközött az előtte haladó Dacia hátuljának. A személyautók vezetőinek nem esett bajuk, a robogós férfit viszont sok vért vesztett, percekig próbálták a mentők újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel.

A helyszínelők sátrat is felállítottak

Órákra lezárták a környéket

Az Árpád fejedelem útját a Szépvölgyi út és a Nagyszombat utca közötti szakaszon órákra lezárták a forgalom elől, a gyalogosokat sem engedték át, csak aki igazolni tudta, hogy ott lakik.

Fotó: Gombkötő Krisztián/BPK