A 3-as vonal Kőbánya-Kispest “kihúzó” szakaszán, utasok által nem használt területen péntek éjjel két metrószerelvény ütközött – közölte a BKV szombaton az MTI-vel.

Sérülés nem történt

Utasok nem voltak a szerelvényen, személyi sérülés nem történt – írta a vállalat. Egy harmadik szerelvény is érintett volt: benn ragadt az említett területen – tették hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szinte keresztbe fordult a szerelvény

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A rendőrség vizsgálja

Jelenleg a rendőrség, a közlekedésbiztonsági szervezet és a BKV vizsgálja az eset körülményeit. A keletkezett anyagi kár felmérése folyamatban van – írták.

Kisiklott szerelvények

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/GK

Sínek közé zuhant

Egy hete az Ecseri úti metrómegálló liftjétől gurult hátra egy kerekesszékes utas, aki a sínek közé zuhant. Életveszélyesen megsérült, a mentők a peronon élesztették újra. A mentésről készült videót ide kattintva éred el.

Gyorsan megérkeztek a mentőegységek

Kiemelték az embert

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a mentőszolgálat közreműködésével emeltek ki a peronra a szerencsétlenül járt embert.

Újra kellett éleszteni

Miután kiemelték a szerencsétlenül járt utast, megkezdték a peronon az újraélesztését. Később a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Nagy volt a készültség a helyszínen

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Átment rajta a kocsi

Kisiklott teherszerelvény gázolt halálra egy munkást a Corvin-negyed metrófelújításán tavaly nyáron. Egy ember meghalt, többen megsérültek. Egy elszabadult pótkocsi átgurult az áldozaton.

Meghalt a 16 éves lány

Tavaly októberben a Széll Kálmán téren esett egy 16 éves lány a metró elé. A lány a helyszínen elhunyt. Később kiderült, hogy a Nagykovácsiban élő lány szerelmi bánat miatt, szándékosan ugrott a szerelvény elé.

Megszólalt a szemtanú

Egy szemtanú leírása alapján a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Összeütközött metrők – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/GK