Volt párja ölte meg, majd a holttestet autója csomagtartójába tette és a Dunába dobta – ezt közölte ma a rendőrség Kiss Marianna Éva ügyében. A 24 éves nő két nappal karácsony előtt tűnt el rejtélyes körülmények között. Mint kiderült, volt párja végezhetett vele. Mariannát két kisgyermeke gyászolja, holttestét jelenleg is keresik.

Nyomtalanul tűnt el a 24 éves nő

Csütörtökön írtunk arról, hogy behívták a rendőrségre annak a 24 éves nőnek az édesanyját, aki karácsony előtt két nappal tűnt el Karcagról. Lázsok Évának a rendőrök egy fotót mutatták, amelyen lánya ruhái voltak, ám az eltűnt nőről semmit sem mondtak az édesanyjának.

Volt párja váratlanul látogatta meg

Annyit lehetett még tudni, hogy Kiss Marianna Éva két gyermekével volt otthon, amikor volt párja váratlanul meglátogatta őket. A volt élettárs azt állította, hogy a nő, miután ittak egy kávét, felöltözött és elment otthonról. Ezután már nem tért haza, életjelet nem adott magáról.

Eltűnt személyként kezelték

Marianna édesanyja bejelentést tett a rendőrségen, lányát eltűnt személyként kezelték. Lázsok Éva a Kekvillogo.hu-nak elmondta, kérte a rendőröket, hogy bűncselekmény áldozataként kezeljék Marianna eltűnését, és hallgassák ki volt párját. Az édesanya szerint semmilyen jel nem mutatott arra, hogy lánya el akarná hagyni gyermekeit. Erről bővebben itt írtunk.

Úton a rendőrségre balesetet szenvedett

Kedden reggel azonban fordulat következett be az ügyben. Attilát, Marianna volt élettársát is kihallgatásra hívták a rendőrök. A férfi azonban furcsa körülmény közt útközben nekiment egy betonoszlopnak. A tűzoltók szedték ki a roncsból, a rendőrök később hallgatták ki és őrizetbe is vettél a férfit.

Fotó: Donka Ferenc

Házkutatást tartottak

Ezután a rendőrök házkutatást tartottak Kiss Marianna Éva karcagi lakhelyén, majd a férfi felsőzsolcai házában is.

Fordulat az ügyben

A rendőrség ma sajtótájékoztatót tartott az ügyben, ahol elmondták, hogy január 4-én állampolgári bejelentés érkezett a lajosmizsei rendőrőrsre, hogy különböző női ruhadarabokat találtak egy kiserdőben Lajosmizsén.

Kiderült, hogy Marianna ruháit találták meg

Kiderült, hogy ezek az eltűnt asszony ruhadarabjai, és ezeket is viselte az eltűnése napján – számolt be az ügy részleteiről a rendőrség honlapján Varga K. Attila, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese.

Előállították a férfit

Később az is kiderült, hogy a nő korábban négy évig élt a kisebbik gyermeke apjával egy Lajosmizséhez közeli településen. És a fiatalember ide is költözött vissza Karcagról a szakításuk után. Az ezredes beszámolója szerint a férfi nem tudott minden kérdésre megfelelő válasszal szolgálni, ezért az életellenes bűncselekményekkel foglalkozó kollégáik is bekapcsolódtak a nyomozásba. B. Attila nem jelent meg az idézésre, ezért előállították a felkutatása után.

Csomagtartóba tette a holttestet

B. Attila elmondta, hogy december 22-én összevitatkozott a volt párjával, ez tettlegességig fajult, melynek következtében a fiatalasszony meghalt. Ezt követően B. Attila a csomagtartójába tette a holttestet, majd később a Dunába süllyesztette, a ruháit pedig szétszórta a lajosmizsei erdőben.

Keresik a holttestet

A rendőrség őrizetbe vette az emberöléssel gyanúsított férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. Az asszony holttestét jelenleg is keresik.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva – Forrás: police.hu