Hatalmas baleset történt Tatán az Ady Endre úton a Kristály Szálló előtt. Egy gázoláshoz siető, szirénázó mentő ütközött egy személyautóval, a helyszínre 2 mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Gázoláshoz ment a mentő

A főúton, megkülönböztető fény- és hangjelzéssel haladt egy segélyhívás helyszínére az a mentőautó péntek délután, mely szörnyű balesetet szenvedett Tatán. 15:59-kor hajtott a szabályosan közlekedő mentőbe egy kereszteződésben egy autó. A mentő egy gázoláshoz sietett.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Villanyoszlopnak csapódott

Ugyan zöld jelzésen át, de a megkülönböztető jelzéseket figyelmen kívül hagyva hajtott tovább, beleütközve a mentősökbe, akik az ütközés hatására egy villanyoszlopnak csapódtak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Heten sérültek

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya elmondta, hogy munkatársaik két tagját súlyos sérülésekkel, míg további 5 főt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Egy gyerek utazott az autóba

A személyautóban egy család utazott. Egy kisgyermek és egy várandós nő ült a balesetet okozó járműben. A rendőrség a sofőrrel szemben eljárást indít.

A rendőrségnél történt a baleset

A sors szomorú fintora, hogy az eset Tatán az Ady Endre úton történt, éppen a rendőrség épületénél lévő kereszteződésben.

Két helikopter is érkezett

Tata város Facebook oldalán a baleset kapcsán megjelent post alatt pedig több kommentelő is megerősítette, hogy a helyszínre több mentőautó valamint két mentőhelikopter is érkezett, hogy segítsen a sérülteken, egyes beszámolók szerint pedig a súlyos sérültek elszállítása előtt újraélesztésre is szükség volt.

Leállt a forgalom

Tata belvárosában órákra megbénult a forgalom. A két mentőhelikopter a főúton szállt le. Ezután eltakarították a baleset utáni romokat, este indult újra a forgalom.

Ide tartott a mentő

Pénteken, nem sokkal 16 óra előtt az Almási utca és a Bacsó Béla út kereszteződésénél gyalogost gázolt egy autós, ehhez a balesethez riasztották a mentőautót, ami súlyos balesetet szenvedett.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Facebook/Tata város