A gyanú szerint egy férfit megütöttek és késsel meg is sebezték.

Nyomoz a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

FRISS!

Fél nap alatt 3 halálos motorbaleset történt, Pilisszentkeresztnél egy 49 éves férfi halt meg

Szóváltásba keveredett az áldozat az 5 fős társasággal

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. október 9-én 22 óra 45 perc körül a VIII. kerületben, a Rákóczi téri metró aluljáró közelében szóváltásba keveredett egy öt fős fiatal társasággal, amely során az egyik fiatal a férfit ököllel többször megütötte, illetve egy késsel a mellkasán és a combján is megsebezte – írja a police.

Elmenekültek

Ezután a fiatal társaság a helyszínről elszaladt és felszálltak a 4-es 6-os villamosra; a férfi könnyű sérüléseit pedig a kiérkező mentők a helyszínen ellátták.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Rejtélyes körülmények között, egyetlen éjszaka pusztult el két elefánt a szadai szafariparkban

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült:

A rendőrség segítséget kér

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD!

“Hazavágtam egy nőt” – mondta a segédmunkás, miután vascsővel végzett a 88 éves asszonnyal, holttestét pedig meggyalázta

Kiemelt kép: Police