Bóklásztak az utasok a Nyugati pályaudvar vágányai között, mert egy melléksínre húzták ki az egyik ma reggeli elővárosi szerelvényt. Ez már nem az első eset, hogy a MÁV szivatja a Monor felé közlekedőket.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Megint a Nyugati pályaudvar egyik kieső pályáján hagyta a vonat az utasokat ma reggel. A vonat 8:30-kor indult volna Monor felé, de csak pár 100 métert ment. Egy mellékvágányra húzták ki a szerelvényt, ahol megállt. Az utasok a vágányok és az álló szerelvények között sétáltak.

Az egyik hölgy azt írja a Facebookon, ő veszélyeztetett terhes, és ebben az állapotában kénytelen volt a sínek között sétálni. Többen kisgyerekkel próbáltak visszajutni a Nyugatiba.

Az utasok beszámolója szerint legközelebbi járat csak 10:08-kor indul és az is csak Ceglédig közlekedik majd.

Idén júniusban már történt egy hasonló eset. Akkor is a Monor felé közlekedő járatot  húzták ki a Nyugatban egy tárolóvágányra. Itt írtunk az esetről. Akkor a MÁV feljelentés tett.

Kiemelt kép: Facebook

Köszönjük a posztolónak, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását