A fehér sapkás lány cápaként körözött az áldozata kosara körül, amíg az a zöldségeket válogatta. Szerencsétlen asszony nagyon meglepődhetett a pénztárnál, amikor nem találta a táskáját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás gyanúja miatt folytat nyomozást a videón látható ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő augusztus 14-én 10 óra 43 perc körül egy Budapest X. kerületi üzlet bevásárlókocsijából ellopott egy táskát, benne okmányokkal, bankkártyával és pénzzel.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A feltételezett elkövető 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, hosszú, barna hajú nő.  A bűncselekmény elkövetéskor a képen láthatóan világos, hosszú nadrágot, fekete rövid kabátot, fekete cipőt és világos sapkát viselt.

Az elkövetőről szerencsére az üzletben elhelyezett kamera kiváló minőségű felvételeket készített, ezért arra kérjük olvasóinkat osszák meg ezt a cikket a Facebookon, hogy minél több emberhez jusson el a szemétláda tolvaj fotója.

Ha elkapják a lányt és a bíróság is kimondja, hogy bűnös, akár három évre is börtönbe kerülhet.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség által közzétett videóból