Visegrádon három napon át a Palotajátékok forgataga, Vecsésen a Mesefesztivál kínál kellemes programot az egész családnak. Törökbálinton amerikai autók találkozója, Pátyon Pincenyitogató, Veresegyházon Huszártalálkozó lesz. A Margitszigeten a Tosca kerül színre, Sóskúton fellép az Irigy hónaljmirigy, Csömörön Rock Terasz, az Erzsébetligetben utcabál vár. Mátyásföldön láthatjuk a Moszkva tér című filmet, az Óbudai Nyár Pazar koncerteket ígér. Egyéni és vezetett sétákat tehetünk a Budatétényi Rózsakertben és kipróbálhatjuk a modellhajózást a fóti Somlyó tónál.

Palotajátékok Visegrádon

Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg több mint három évtizede Magyarország egyik legnagyobb nyári szabadtéri történelmi fesztiválját, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokat A látványos középkori bemutatók és programok mellett vendégeink a hangulatos vásári forgatagban csillapíthatják éhségüket, és a Királyi Borudvarban Magyarország legjobb boraival olthatják szomjukat.

Három kismalac, farkas koma és sárkányok Vecsésen

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mesefesztivál Vecsésen

Július 8-9-10-én kerül megrendezésre Vecsésen a Bálint Ágnes Mesefesztivál. Az egész hétvégét felölelő eseménysorozat az elmúlt 10 év Mesefesztiváljait ötvözi majd névadója Bálint Ágnes születésének 100. évfordulójával.

Mazsola és Manócska a Bálint Ágnes Kulturális Központban

Nemcsak tematikájában, de szereplőiben is megelevenedik az elmúlt 10 év, újra a Mesefesztiválon köszönthetjük majd a jól ismert mesehősöket: a három kismalacot, farkas komát, az óriást, a hétfejű sárkányt, a buboréktündért, porcicát, a cirkuszi társulatot, de természetesen Mazsola és BÁKK Manó sem maradhatnak ki a sorból.

Amerikai autók találkozója Törökbálinton

Autók és minden más az amerikai feeling kedvelőinek. Péntek este Tom White and the Mad Circus , szombaton CandyMen duo. Amerikai autók találkozója, szépségverseny és sok más Törökbálinton a Fortuna Campingben.

Tosca a Margitszigeten

Puccini grandiózus operája a Tosca három felvonásban, olasz nyelven, magyar felirattal pénteken és szombaton a Margitszigeti Színházban.

Szabad a tér az Erzsébetligetben

A Szabad(A)TÉR sorozat „törzsgárdista” zenekara a Flying Times ismét visszatér, hogy egy szédületes hangulatú utcabált csapjon a ligetben! Ki ne emlékezne a tavalyi nyár egyik leghangulatosabb estéjére, amikor a Flying Times rock’n’roll zenéjére megtelt a tér és úton-útfélen táncoló párokkal, csoportokkal lehetett találkozni… Szeretettel várunk mindenkit, aki szeret táncolni, kedveli a rock’n’roll ritmusát…és a táncoló, fekete lakkcipők sem maradhatnak otthon! A Green Caffee hűsítő italokkal és finom falatokkal várja a vendégeket. Ingyenesen látogatható, szabadtéri esemény!

Flying Times utcabál

Moszkva tér Mátyásföldön

Magyar játékfilm 2011-ből, az Erzsébetligeti szabadtéri moziban. Ingyenesen látogatható!

Óbudai nyár

Kitti Live, Horváth Tamás koncert pénteken, Anyakivan Közönségtalálkozó szombaton az Óbudai nyár programjában.

Pátyi Pincehegyi Nyitogató

Július 9-én, 16.00 órakor a Pincehegyi Nyitogatón a pátyi Pincehegyen borozgatás várja a borkedvelőket. Nyári este a természetben, remek borokkal a Budakörnyéki Borkultúra Egyesület szárnyai alatt.

Borkóstolás Pátyon

Irigy hónaljmirigy Sóskúton

A Karavella színpadán szombat este az Irigy hónaljmirigy várja a rajongókat és a kellemes nyári estére vágyókat.

A Karavella színpadán

Millió rózsaszál Budatétényben

Budatétényben, felhagyott szőlődombok lankáin, a romantikus György-villa kertjében található az ország egyik legszebb rózsakertje. A virágok nyílásának dandárján rózsasétán, szakszerű vezetéssel tekinthetjük meg e csodás virágokat. Egyénlieg minden nap van lehetőség megszemlélni a Márk Gergely rózsanemesítő által alapított rózsakertet.

Modellhajók Fóton

Aki szeretné kipróbálni a modellhajózást, szombaton a fóti Somlyó tónál megteheti. A július 30-i nemzetközi Somlyó kupára tartanak edzést a versenyzők 10 órától a tónál.

Bárki kipróbálhatja a modellhajózást

Huszártalálkozó Veresegyházon

Hagyományőrző nap és huszártalálkozó lesz Veresegyházon a Bokréta Lovasudvarban. Minden kedves érdeklődőt várnak a Veresegyházon megrendezésre kerülő IV. Hagyományőrző és huszártalálkozóra.

Párbaj, íjászok, este ágyúszó a Bokréta Lovasudvarban

Rock terasz Csömörön

Péntek este a Művelődési Ház teraszán fellép a Roxymbol zenekar. Lesz zene, tánc, darts és csocsó. Gazdag ételkínálattal várnak minden szórakozni vágyót a Rock teraszra Csömörön.

Jó hangulat a Roxymbol zenekarral

Palotajátékok Visegrádon

Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg több mint három évtizede Magyarország egyik legnagyobb nyári szabadtéri történelmi fesztiválját, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokat A látványos középkori bemutatók és programok mellett vendégeink a hangulatos vásári forgatagban csillapíthatják éhségüket, és a Királyi Borudvarban Magyarország legjobb boraival olthatják szomjukat.

A legnagyobb történelmi fesztivál

Ingyenes programajánló

A Balatonkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/visegradipalotajatekok