Pataki Zitát az utóbbi időben egyik csapás éri a másik után: még februárban döntöttek úgy a párjával, hogy a 10. sikertelen lombik után felhagynak a próbálkozással, ezt követően az időjós elkapta a koronavírust, most pedig újabb megpróbáltatással kell szembenézzen, ugyanis rákkal műtik.

Életmódot váltott

A mindig vidám időjós az RTL Klub reggeli műsorában beszélt arról részletesen, hogy nemrégiben életmódot váltott, ugyanis a covid fertőzése miatt gyakorlatilag újra kellett tervezze a teljes diétáját, Zita a műsorban arról is beszélt, hogy melyik módszer jött be neki a legjobban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Covidos volt

Zita egyébként még az év elején fertőződött meg a koronavírussal, ennek részleteiről akkor a LikeNews hírportál számolt be. Mint megírták Zita értetlenül állt a történtek előtt, nem tudja hol kaphatta el a betegséget: Mindig fokozottan figyeltem, minden biztonsági- és óvintézkedést betartottam, így fogalmam sincs mikor és honnan kaphattam el. Mikor pozitív lett a tesztem aggódtam a kollégák miatt, hogy esetleg másnak is átadhattam a vírust a tünetmentes időszakban. Szerencsére erről szó sincs, negatív a tesztjük. Nagyon jól esik, hogy a távolból is gondolnak rám, folyamatosan írnak, hívnak, ahogy a barátok, családtagok is” – mesélte akkor az időjós.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Kapcsolódó:

Félelmetes volt az egész

„Félelmetes ez az egész, hiszen az ember hallja a híreket. Nekem szerencsém van, hogy „csak” ennyivel átvészelem, de az, hogy egyre fiatalabbak is elkapják, sokkal súlyosabb állapotba kerülve, félelmetes. Pláne úgy, hogy a karanténban beszűkül az ember tere, nehezebb a levegővétel… Számomra ez az egész csak még jobban rávilágít arra, hogy imádok élni, szeretnék még hosszan élni, mindent igyekszem megtenni, hogy így legyen” – árulta el akkor Zita, aki most a Reggeliben arról is beszélt, hogy a legnagyobb támasza nem más, mint a férje, Attila, akivel rendszeresen együtt mozognak, illetve a vegán életmódra is áttértek.

Kés alá kell feküdnie

Zita életmódváltásáról egyébként korábban a Blikk is beszámolt, mint megírták az időjós a rendszeres sporttal figyel az egészségére. Ezen túlmenően pedig gyakran jár orvosi szűrésekre is, így derült ki, hogy egy anyajegy miatt most kés alá kell feküdnie.

Rákos daganat

“Azért mondom mindenkinek, hogy az anyajegyszűrés mennyire fontos, mert sokan nem tudják. Szeptemberben azt onnan le kell műteni, hiszen egyébként az egy rákos daganat, csak nem terjed el, ennyiben jó” – mondta Zita a műsorban, továbbá elárulta, hogy az orrán van egy basalioma.

A fényvédelem fontossága

Az időjós egyébként nagyon odafigyel a fényvédelemre is, ha lehet kerüli a napot, illetve krémet segítségével igyekszik óvni mindig a bőrét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes interjú itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Pataki Zita – Forrás: RTL Klub