Pataky Attilát tavaly ősszel gyakorlatilag megérintette a halál szele, hiszen mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a zenész megfertőződött a koronavírussal. Az Edda frontembere nagyon rossz állapotban volt, ám felesége, a mestere, és persze mindenki, aki szereti sokat imádkozott érte, a zenész pedig végül felépült. Pataky Attila úgy érzi azért maradhatott a Földön, mert a küldetése itt még nem ért véget.

Nemrég volt 70 éves

Patay Attila egyébként nemrégiben töltötte be a 70. életévét, az ünnep pedig most még nagyobb jelentőséggel bírt a számára, hiszen tavaly nem volt biztos benne, hogy megéli a kerek évfordulót. Az Edda frontembere a Bors-nak elmondta, a földi küldetése még nem ért véget, ezért maradnia kellett, így végül sikeresen kigyógyult a koronavírusból.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Spirituális gondolatok

Az énekes mindig is szimpatizált a spirituális gondolatokkal, előző életeinek is jelentős részét ismeri, elmondása szerint pedig nagyon komoly szakrális őrzői vannak, akik egész életében vaslapáttal terelték vissza a helyes irányba, amikor éppen rossz úton haladt.

Rockzenésznek lett teremtve

“Rockzenésznek és énekesnek lettem teremtve, méghozzá ide, a Kárpát-medencébe, hogy a világ egyik legcsodálatosabb szakrális nyelvén énekelhessem el a verseimet. Az itt élők dolga a fény és szeretet felmutatása, és ebben van talán szerepem.”

Még rengeteg dolga van

Elmondása szerint a zenélésen túl még rengeteg dolga van, de mint mondja néha bitang fárasztó, már-már emberfeletti megküzdeni az “emberalattiakkal”.

Ez is érdekelhet:

Kicsúfolják

“Évek óta kicsúfolnak, lecikiznek, amikor földönkívüliekről beszélek, pedig már a NASA is elismerte, hogy a naprendszerünkben is kb. 1250 bolygón lehet a miénkhez hasonló élet. Az univerzum nyüzsög az élettől. Csak el vagyunk zárva, egy fedő alatt tartanak minket” – mondta a lapnak az Edda frontembere, aki úgy véli Isten mindenki csak annyi terhet tesz, amennyi el is bír.

Elviselhetetlenül sok fájdalom

“Tavaly szeptemberben a koronavírus miatt farkasszemet néztem a halállal. Amikor nagyon rosszul voltam, megkérdeztem a mesteremtől, Krisztiántól: Lehet, hogy tévedtek a látók és nem fogok 85 évig élni? Egy ponton azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége, elviselhetetlenül sok a fájdalom. Felhívtam a feleségem és azt mondtam: Orsika, lehet, hogy mennem kell. Azt válaszolta, hogy akik szeretnek, mind imádkoznak értem, nem hagyhatom itt őt és őket. Nyitva volt az időkapu, de Orsin kívül Krisztián is megerősített abban, maradnom kell.” – mondta a lapnak az énekes, aki azt is hozzátette, egyáltalán nem retteg az elmúlástól, ugyanis szerint mi emberek örökéletű fénylények vagyunk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pataky Attila – Forrás:  TV2