Orbán Viktorra, illetve Pintér Sándorra hivatkozva vert át több embert is az a nő, aki magát kutatóorvosnak adta ki.

Kuruzsló

A csalással, kuruzslással, illetve közokirat-hamisítással meggyanúsított asszony azonban semmiféle kapcsolatban nem állt sem a miniszterelnökkel, sem pedig a belügyminiszterrel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyógyulást ígért

A PestiSrácok.hu az eset kapcsán azt írja, hogy a nő gyógyulást ígért többeknek. A feljelentés tanúsága szerint a nő vidéki településeken keresett fel embereket, 15 ezer forint körüli összegért ujjbegyből mintát vett, amit aztán állítólag egy oslói laborba küldött el elemzésre.

Gyógyszert is adott

A teszteredmények alapján géntérképet és egyéni gyógymódot ígért, majd további 13 ezer forintért egy gyógyhatásúnak mondott készítményt is adott.

Ezek is érdekelhetnek:

Hamis diploma

A rendőrség által kiadott közleményben azt írják, hogy a rendőrök az elfogást követően megállapították, hogy a nő orvosi diplomája hamis.

Előállították

A 48 éves asszonyt április 24-én állították elő, a 17. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol kuruzslás, közokirat-hamisítás és csalás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Politikusokra hivatkozott

A lap információi szerint a nő könnyedén rá tudta szedni az áldozatait, mert politikusokra hivatkozott, többek között Orbán Viktorra és Pintér Sándorra, akikkel mint kiderült semmiféle kapcsolatban nem állt.

Februárban is elfogtak egy áldokit

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta Pest megyében fogták el februárban azt a kamudokit, aki segítőjével a koronavírus elleni vakcinára hivatkozva csaltak ki pénzt egy idős asszonytól és lányától. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció