Berki Krisztián özvegyének egyre komolyabb a kapcsolata szerelmével, és bár a magánéletét igyekszik óvni a nyilvánosságtól, most elismerte, hogy Székesfehérvárra költözött a szerelmével.

Nyaraltak

A pletykák szerint Berki Mazsi és a kedvese már néhány hónappal ezelőtt úgy döntöttek, összeköltöznek, ami nem meglepő, hiszen több külföldi nyaraláson is együtt vettek részt, sőt, hetekig Zanzibáron és a Maldív-szigeteken pihentek, így volt idejük összeszokni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összeköltöztek

„Nagyon jól megvannak, boldogok. Élvezik a mindennapokat, de már családként. Egy háztartásban élnek, jó ideje összeköltöztek, de teret adnak egymásnak, hogy mindenki tudja intézni a saját dolgát. Mindemellett arra is szánnak időt, hogy kettesben töltődjenek. Zoltán nagyon figyelmes Mazsival szemben, igyekszik mindenben a támasza lenni, a gyermekét illetően is” – nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő ismerős, most pedig Mazsi is megszólalt az ügyben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fehérváron látták

Az utóbbi időben gyakran látták Berki Krisztián özvegyét Székesfehérváron új párjával, ezért sokan azt feltételezik, hogy a sztáranyuka kétlaki életet él. Mazsi most választ adott arra, miért van sokat a vidéki városban – írja a Bors.

Sok változás van

„Nem foglalkozom semmilyen hamis információval. Viszont nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban: korábban erre tettem utalást a különböző platformjaimon, ugyanis januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott” – ismerte el a Borsnak Mazsi.

Gyakran jár Pesten

„Kecskeméti vagyok, kezdünk újra beilleszkedni a vidéki életbe. Bár Fehérvár kisebb, mint a szülővárosom, de nagyon megszerettem és jól érzem magam itt. Az életemnek van olyan része, ami még mindig Budapesthez köt, így hetente egy-két alkalommal utazom a fővárosba.”

Mindenhova viszi a kislányát

„Előfordul, hogy a testvéremnél alszom vagy épp barátnőzök, összekötöm a kellemeset a hasznossal, ahova kislányomat is magammal viszem” – jelentette ki Mazsi, aki továbbra sem tudja megszokni a rosszindulatú támadásokat, így már nem teregeti ki a magánéletét a nyilvánosság előtt.

Önazonos

„Sokszor kifelé éltük az életünket, de Krisztiánt rá tudtam venni az utóbbi pár évben arra, hogy önazonosak legyünk. Beszéltünk a problémáinkról is, mint ahogy arról is, mivel próbáljuk előrébb vinni a párkapcsolatunkat. Emellett azt is megmutattuk, mennyire szeretjük egymást. Médiaszemélyiségként mindenki szeme előtt éltük az életünket, nagyon jó érzés, hogy ez az utóbbi időben már nem így van.”

Mindig online

„A social media platformjaimon egy-egy pillanatot meg szoktam osztani a követőimmel, és ezt nagyon szívesen teszem. Tudom, hogy sokan kíváncsiak a velem kapcsolatos dolgokra, de majd mindennek eljön a maga ideje” – mondta a lapnak az édesanya.

Senki sem segít neki

A Budapestkörnyéke.hu írt arról néhány héttel ezelőtt, hogy sokan aggódnak Mazsiért élete alakulása miatt. „Lehet, hogy Mazsinak mostanában tényleg pénzügyi gondjai vannak, mert most senki nem segíti anyagilag – mesélt Mazsi egyik ismerőse még decemberben abból az edzőteremből, ahol az özvegy gyakran megfordul. – Pedig korábban rendre olyan párjai voltak, akik mindent megadtak neki.” 

Sokoldalú üzletasszony

Mazsi hajdan cukrászként vitt sikerre egy vállalkozást, de ezt feladta, amikor összejött Krisztiánnal. Így most más területen próbálja ki magát: egy webshopot üzemeltet, amelyen sokféle terméket forgalmaz. Emellett baba-mama táborát is szeretné folytatni, influenszerként pedig különböző termékeket, szolgáltatásokat reklámoz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Mazsi