Az Alcsúti Arborétumban a Vál-völgyi zsúr, a Gödöllői Királyi kastélyban Légy ott a kertben program, a tordasi Élményfaluban pünkösdi forgatag, Monorierdőn piknik kínál élményt az egész családnak. Caramel a Margitszigeten, a Bikini a Barba Negrában koncertezik, Gödöllőn a Trafo Klubban Tancevaty várja a bulizókat. A budapesti Szabadság téren Bor- és pezsgőfesztivál, Pünkösdi Nyitott Pincék Ceglédbercelen-Albertirsán, pezsgős-virágos piknik Velencén csábít kortyélményekre. Zsámbékon futóverseny, a Papp László Sportarénában Smart Sport Expó és Fitness Fesztivál lesz, a Lurdy házban Smarthome Expo az okosotthonra vágyóknak.

Vál-völgyi zsúr az Alcsúti arborétumban

Vál-völgye legkedveltebb rendezvénye immár 6. alkalommal kerül megrendezésre, és idén még vonzóbb és izgalmasabb! Ha a tökéletes családi programot keresed, vagy a barátaiddal indítanád be a nyarat, akkor ez a Zsúr Nektek szól! Ami vár Rátok: 2 színpad, menő zenei felhozatal sztárvendégekkel, családbarát környezet, kulináris kalandozások, finom italok és borok, kézműves vásár, helyi kiállítók, minőségi idő a szeretteitekkel. Mindezt egy meseszép helyszínen, az Alcsúti Arborétumban élhetitek át- invitálnak a szervezők.

Demjén Ferenc koncert az Alcsúti arborétumban

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

CARAMEL – ÖRÖMZENE a Margitszigeten

Molnár Ferenc Caramel produkciója évről-évre szívhez szóló, megható és katartikus élményt nyújt a közönségnek, akik a felcsendülő dalokat álló tapssal jutalmazzák a Margitsziget színpadán. Caramel 2022-ben, az Összetartozás Napján hasonlóan lenyűgöző, mégis megújult produkcióval várja a közönséget, új dalokkal, új zenei elemekkel kiegészítve lép majd színpadra.

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Hervis Zsámbékfutás

TÁVOK: 5 Km — 10 km — 21 km. (Igen, körülbelül. A tervezett útvonalat technikai okok miatt módosítani szükséges). A leghosszabb táv második felét kivisszük a zöldbe, hogy ki tudjátok próbálni a terepfutás élményét a Nyakas-hegyről látható gyönyörű panoráma mellett – invitálnak a szervezők Zsámbékra, a szombati Zsámbékfutásra.

Monorierdői Piknik a Party Campingben

Családi nap: lesz kézműves foglalkozás, óriás csúszdás légvár, óriás akadálypályás ugráló, patkó hajítás, fa kardozás, bajvívás, fa lovazás, vitézi játékok, mocsárjáró, gólyalábak, amatőr kutyaszépségverseny. Délután fergeteges koncertek sztárfellépőkkel.

Csocsesz, Krisz Rudi, Csordás Tibi

Bor és pezsgőfesztivál a Szabadság téren

A legjobb hazai borászok hozzák el boraikat a belvárosba. Az I. Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál együttműködő partnere a Junibor, melyben egyesülnek a legkiemelkedőbb, fiatal hazai borászok. Várnak minden borkedvelőt a budapesti Szabadság téren két napon át.

Egyházzenei fesztivál Budapesten

A Haydneum a régizene értékeinek magyarországi támogatását, valamint a magyar vonatkozású barokk, bécsi klasszikus és kora romantikus repertoár népszerűsítését tűzi ki céljául. Június 3-tól remek koncertekkel készülnek Budapest belvárosi koncerthelyszíneken illetve az Egyetemi templomban.

Tancevaty Partyzans koncert, majd Retro Disco a TrafoClubban Gödöllőn

Smart Sport Expó és Fitness Fesztivál a Papp László Sportarénában

A Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál célja, hogy a mai „smart”, azaz okos rendszereket, az online technológia jelenlegi újításait közelebb hozza a felhasználókhoz és megismertesse az aktuális újdonságokkal. Ezt hazánk legjobb szakemberi, edzői és piacvezető cégei segítségével szeretnék megmutatni a budapesti Papp László Sportarénában.

100 edző vár ránk

Több mint 10 színpadon próbálhatjuk ki a legjobb fitnesz trendeket, „functional fitness” mozgásformákat, a legismertebb eszközös csoportos órákat is, mint például spinning, walkenergie programig. A rendezvényen megközelítőleg 100 edző várja, hogy bemutassa azt az edzésformát, ami a legmegfelelőbb számunkra.

Sztárvendégekkel

Smarthome Expo a Lurdy házban

A három napos esemény első két napját Budapesten a Lurdy Házban rendezik meg, ahol személyes részvétel mellett online is közvetítik az előadásokat.  Élő helyszínen hallgathatjuk az előadásokat a jövő okosotthonáról, vehetünk részt a kiállításon, játszhatunk és versenyezhetünk okosotthonba való ajándékokért. Igazi multi-platform, hibrid megoldással idén!

Légy ott a kertben – a Gödöllői Királyi Kastélyban

Parkmesék herceg Egérváry Elemérrel – önállóan bejárható családi felfedező játék a Gödöllői Királyi Kastély parkjában. Parkséta Királydombi Pavilon látogatással és még sok más különleges program várja a hétvégén a látogatókat a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Bikini koncert a Barba Negrában

Pénteken este a Barba Negra színpadán a Bikini, vendég: Ezüst sólyom.

Pünkösdi Nyitott Pincék Ceglédbercelen-Albertirsán

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a borgasztronómiai rendezvényen vasárnap délután.
Ceglédbercelen négy, míg Albertirsán egy helyszínen kínálják a boraikat a vendéglátó pincészetek képviselői.

Pünkösdi pezsgős piknik – virágkóstoló Velencén A Titkos kertben

Különleges kertlátogatásra és virágkóstolóra kerül sor pünkösd hétfőn Velencén, A Titkos kertben. Halmos Monika fitoterapeuta egészen extra virágokkal fogja elbűvölni a látogatókat a pünkösdi pezsgős pikniken.

Pünkösd a tordasi Élményfaluban

Sok szeretettel hívnak kicsit és nagyot, gyerekeket és felnőtteket, egy felhőtlen szórakozásra a tordasi Élményfaluba. Garantált jókedvvel és élménnyel gazdagodhatunk ezen a napon is. Tánctanulás, élő countryzene, céllövölde, íjászat, rodeó, szabadulószoba és még sok más izgalmas élmény vár Tordason. Az étterem is mindhárom napon kiváló ételsorral készül.

Boldogasszony Vándorkiállítás az 1000 éves templomban Dömösön

Ahol a hegyek és a folyók összeérnek, ott találjuk meg ezt az apró csodát, amit mi 1000 éves templomnak neveznek. Szeretettel vár a Dunakanyar legszebb részén az varázslatos, ősi templom, ahol csodákat élhetünk át. A Boldogasszony Vándorkiállítás néhány darabja két napot tölt Dömösön, június 4-5-ig. A válogatás szombaton 10 és 16 óra között, vasárnap pedig 10 és 12 óra között tekinthető meg ingyenesen.

Kétnapos kiállítás Dömösön

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/DemjenFerencHivatalos