Ha szeretnéd kipróbálni a quadozást akkor mutatjuk hol és hogyan teheted ezt meg Budapest környékén.

Egy kis bemutató azoknak akik még sohasem quadoztak és nem is tudják, hogy az micsoda. A quad egy 4 kerekű motor amelyet kifejezetten nehéz terepre terveztek, használják a mezőgazdaságban és teher szállításra is. De mára a quadról már mindenkinek az extrém sport jut az eszébe.

A quadokat szokták ATV (All-Terrain Vehicle) rövidítéssel is megnevezni, egyszerűen négykerekű járművet jelent. Az ATV-k kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén közlekedjünk olyan területeken is, ahol a hagyományos járműveknek nehézségeik lennének, például sáros, dombos vagy hegyi terepen.

Itt egy kis videó, ahol láthatod, hogy milyen is egy quadozás:

Reméljük máris felcsigáztunk és hamarosan beleásod magad mélyebben ebbe a szuper szórakozásba, sportba. Ha szeretnéd kipróbálni élőben akkor látogass el a quadberles.hu oldalra ahol bérelhetsz gyerek és felnőtt quadokat, természetesen ha kezdő vagy a srácok segíteni fognak, hogy hogyan sajátídsd el a quad használatát és vezetését. 

Hol tudod kipróbálni a quadokat? Ha bérelni szeretnél a quadberles.hu-tól akkor Dunakeszin tudsz bérelni, ha pedig csak elmennél egy quad túrára akkor nagyon sok céget találsz aki ilyen szolgáltatást nyújt, ajánlom a netes keresőket, a meglepkéket és az élményplázát.

Miért olyan szuper a quad bérlés? Első sorban a szabadság és a sebesség és, hogy szinte nincs olyan akadály ami megállíthatna. Ha motoroztál már akkor tudod, hogy mennyire szuper érzés és ahhoz tegyél még egy kicsit. Ha kikölcsönzöl egy ilyen gépet oda mehetsz ahová csak szeretnél, hiszen ezek a gépek rendszámosak, így közlekedhetsz velük a forgalomban is, egyedül az autópályára nem hajthatsz fel, mehetsz vele árkon bokron keresztül aztán megállhatsz egy fagyizó előtt vagy egy étterem előtt.

Ez egy igazi Quad randi, hiszen itt csak ketten lesztek, mehettek egy quaddal ketten vagy bérelhettek két quadot ha elég belevaló a hölgy. Elmehettek olyan helyekre kettesben ahol senki sem fog zavarni, vihettek magatokkal a quadok csomagtartójában szinte mindent. Dunakeszi és Fót környékén nagyon sok olyan panorámás magaslatot találhattok ahol biztosan kettesben lesztek és hallgathatjátok a madarak csicsergését nézhetitek a várost és akár a naplementét is megnézhetitek.

Vidd magaddal a gyerekeket is, nincs olyan gyerek szerintem aki egy ilyen programnak ne örülne, és ha elég bátor és ügyes akkor neki is bérelhetsz egy gyerek quadot, hogy ne csak a felnőttek élvezzék a quad vezetést. Mutasd meg ezt a videót a gyerekeknek és biztosan máris ki akarják próbálni:

Ha szeretnél a lakhelyeden esetleg nyaralód környékén quadozni akkor abban is segítenek, akár egész hétvégére kibérelheted a gyerek és felnőtt quadokat és ki is szállítják a megadott címre Budapest környékén. De elviheted quad szállító utánfutóval együtt is ha van vonóhorgos autód.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: quadberles.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.