Libabőrös moziélmény az 1986-os budapesti QUEEN koncert a Cinema MOMban három napon át! Tóth Vera vaksötétben ad jótékonysági koncertet a Lurdy Mimozinkban, Csányi Sándor önálló estjével jelentkezik Vácott: Hogyan értsük félre a nőket?  A tánckedvelőket várja a RAM Színházban a János vitéz, a Nemzeti Táncszínházban a Szinergia.

QUEEN LIVE BUDAPEST koncert a Cinema Momban

Január 27. és február 1. között minden este 20:00 órától műsoron a Cinema MOM-ban a legendás ’86-os koncertről készült magyar koncertfilm: QUEEN LIVE. Rajongóknak kötelező, igazi libabőrös moziélmény!

A legendás Népstadion-koncertről készült mozifilm

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Koncert vaksötétben Tóth Verával a Lurdy házban

A Mimozink Lurdy műsorán csütörtök este: igazán különleges élmény vár következő Vaksötét koncerten, hiszen Tóth Vera immár több, mint egy évtizede a hazai zenei élet fénylő csillaga. Vadonatúj quartet koncertjei igazi zenei csemegét jelentenek a közönségnek.

Tóth Vera és a quartet

Jótékonysági a koncert a látássérültek javára

Olyan exkluzív zenei ajándékot, amiben Vera bűvkörébe vonja hallgatóságát csodálatos hangjával. Nem lesz ez másként ezen az estén sem, ahol 4 szólólemeze és kedvenc előadói dalaiból válogat majd közönségének! A koncert időtartama 45 perc, amelyet egy beszélgetés követ a résztvevőkkel. A jótékonysági koncert bevétele a látássérülteknek készülő hangoskönyveket támogatja.

Hogyan értsük félre a nőket Vácott

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Ezeket a kérdéseket is boncolgatja Csányi Sándor a 19 órakor kezdődő önálló estjén.

Csányi Sándor Vácott

A Madách Imre Művelődési Központban

Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába? A váci Madách Imre Művelődési Központban 19 órakor Csányi Sándor önálló estjén talán megkapjuk a válaszokat, de mindenképpen jól fogunk szórakozni!

János vitéz a RAM Színházban

A VARIDANCE és a Bartók Színház bemutatja: János vitéz, élőzenés táncköltemény két felvonásban. Közreműködnek: Szirtes Edina „Mókus” és Ferenczi György 1-ső Pesti Rackák. 

Szinerga a Nemzeti Táncszínházban

Előadásunk igazi táncművészeti csemege, amiben több meghívott alkotó művét is láthatja a nagyérdemű. Különféle stílusok jelennek meg a színpadon, sokszínű világ tárul elénk – együtt mégis különösen erős hatást adnak. Különböző képekbe, világokba, mozgásrendszerekbe kerülünk bele, egyikből lépünk át a másikba, mindegyik mű különálló egység, mindegyik más és mégis hasonló: a tánc szépségén, élvezetén át szólnak hozzánk. Zachár Lóránd, Radoslav Piovarci és Nemes Zsófia munkáit állítjuk színpadra” – invitál az előadásra a PR-Evolution Dance Company.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/cinemamom