Váratlanul megjelent a Sztárbox ringjében élő adás közben Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf, aki múlt héten Istenes Bencét győzte le a műsorban. A sztárszakács Molnár Áronhoz ment fel, miután Józan László bedobta a törölközőt és alig egy perc után Áron nyert. De mit csinált Rácz jenő a ringben?

Gyors meccs

Molnár Áron és Józan László boxmérkőzése nem tartott sokáig. Józan László, aki legutóbb Kállay-Saunders Andrást győzte le, elmondta, hogy nagyon félt ettől a meccstől. Egyrészt azért, mert Áron jó barátja a színházban, másrészt azért mert ismeri Áron energiaszintjét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Félt Árontól

Már a boxmérkőzés elején lehetett érzékelni, hogy Józan László túl józan. Nem győztesként vonult be, láthatóan tényleg félt Árontól, akinek az ütései elől valósággal menekült a ringben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baráti verekedés

Áron is elmondta a mérkőzés előtt, hogy milyen jóban vannak és lényegében sajnálja, hogy a barátját kell megvernie. A mérkőzés előtt többször össze is ölelkeztek, érzékelhető volt, hogy tényleg jóban vannak, nem nagyon fognak egymásnak menni.

Túl jóban vannak

A vasárnap esti Sztárboxban a Molnár Áron – Józan László mérkőzés megmutatta, hogy nem lehet úgy jó boxot csinálni, hogy az ellenfelek jóban vannak egymással, mert abból csak óvatoskodás és idő előtti feladás lesz. Így is történt.

Bedobta a törölközőt

Már az első mentben Áron adott pár taslit Lacinak, akire kétszer rá is kellett számolni, végül a mérkőzés indulása után másfél perccel Laci bedobta a törölközőt, nem akart tovább boxolni. Ilyenkor a szabályok szerint az ellenfél kiütéses győzelemmel győzött. 

Kőkemény összecsapás

A nagyon rövid mérkőzés után Molnár Áron azt mondta, hogy jövő héten, amikor Rácz Jenővel fog a ringben állni, nagyon jó mérkőzést láthatnak majd a nézők, ő már nagyon várja Jenővel a bunyót, mert szerinte Jenő kőkemény ellenfél és egy kőkemény összecsapás lesz.

Rácz jenő belépett a ringbe

Ezután a közönség soraiban ülő Rácz Jenő felment a ringbe, ahol nem hagyta kommentár nélkül a jövő heti ellenfele, Áron mondatait. Így fogalmazott a bunyós sztárséf:

Papírforma

“Így terveztem már az elején, hogy Áron lesz az ellenfelem, így tulajdonképpen nekem a papírforma érvényesült. Eddig sem úgy léptem ebbe a ringbe, hogy ez a meccs megesz, hanem ahogy esett, úgy puffant” – mondta Rácz Jenő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: RTL