Szalóki Ági és barátainak koncertje a Duna Palotában a látássérültek javát szolgálja. Elfelejtett tudások gyűjteményén gondolkodhatunk el az Óbudai Galériában. A Budapest Jazz Klubban Radics Gigi egy neves gitárossal lép fel szerda este.

Koncert vaksötétben a Duna Palotában

Szalóki Ági és a Budapest Bárból is jól ismert Németh Juci és Kollár-Klemencz László koncertje vaksötétben, zongorán kísér Helle Maximilian. Műsoron Karády dalok, régi magyar slágerek, magyar nóták.

Szalóki Ági a színpadon

Szalóki Ági nemrég Biatorbágyon lépett fel. Kép forrása: Facebook/szalokiagiofficial

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Jótékonyság a látássérültek javára

A jegyvásárlással a vakokat és látássérülteket hangoskönyvek készítésével támogató Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját segítik a koncertlátogatók.

Elfelejtett tudások jegyzéke a Budapest Galériában

A kiállításon felsorakoztatott kövek, fák, tenger formálta gubacsok, és más organikus anyagok tehát olyan, sokak számára hozzáférhetetlen tudásokat rejtenek, amelyeknek léte ismert, de tartalma kevésbé.

Dimenzióugrásokkal

Organikus anyagokból

A gyűjteményeket bemutató művészek ezen apró, töredékesen maradt tárgyakban olyan dimenzióugrásokat tesznek lehetővé, amelyek száz éveket ívelnek át és a földhöz, az anyaghoz való kötődést, odatartozást a képzelet támogatásával teszik újra átélhetővé.

Radics Gigi a Budapest Jazz Klubban

Kép: Facebook/budapestjazzklub

Radics Gigi Special Night With Varga Balázs Quintet

Radics Gigi augusztus 18-án este egy fiatal, ám annál tehetségesebb gitáros meghívásának tesz eleget a Budapest Jazz Clubban. A Varga Balázs Quintettel lép színpadra, melynek névadó vezetője néhány éve az Év Fiatal Jazz Zenésze díjban részesült, majd a Müpa által szervezett zeneszerzői verseny első helyezettje lett.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: facebook.com/radicsgigi