Ha először olvasol most a ráncok zsírral, egészen pontosan saját zsírral való feltöltéséről, biztosan érzel egy kis iszonyt, furcsa arcokat vághatsz, és erősen törheted a fejedet, hogy ’tessék, mit írnak ezek pontosan?’. Teljesen megértjük ezeket a reakciókat, de ha jobban belegondolsz, miért lenne jobb, ha egy mesterségesen kreált anyagot töltenének be a bőröd alá annak érekében, hogy a ráncaid kisimuljanak, mint a saját zsírodat? Mutatjuk, hogyan működik, és miért is nagyon hatékony a saját zsíros ráncfeltötlés.

Hogyan működik a saját zsíros ráncfeltöltés?

A tudomány, és ennek részeként az orvostudomány is folyamatosan fejlődik. Nemcsak a szépítészetben, plasztikai beavatkozásokban figyelhető meg ez a tendencia, de itt is határozottan. A ráncfeltöltési módszerek egyre modernebbek, egyre újabb technológiák jelennek meg. Az alapvető elgondolás nem változik, vagy metszésekkel feszesebbre kell szabni a bőrt, hogy a ráncok eltűnjenek, vagy pedig a hiányzó töltőanyagok helyett valamit juttatni a bőr alá, hogy az űr feltöltésével újra feszesnek mutatkozzon a bőr. Utóbbi kapcsán egyre modernebb, hatásosabb, hosszabban tartó anyagokat sikerült találni, kifejleszteni. Egy ilyen találás a saját zsír is, ami nagyon hatékonyan használható a ráncok feltöltésére. A BautiFill ránctalanítás alakalmával a LipoLife 3G eszközével történik meg a zsírleszívás a test bármely területéről, ennek az eszköznek köszönhetően olyan életképesek maradnak a zsírszövetek, hogy 90% feletti a túlélési arányuk a ráncok feltöltése esetében. Nézzük, milyen előnyei vannak még a saját zsíros ráncfeltöltésnek!

Hatékony zsírleszívás

A nők általában két dologra vágynak egyszerre nagyon- szeretnének vékonyabbak lenni, és kevesebb ráncot. A saját zsíros ráncfeltöltés ezt a kettőt oldhatja meg egy időben. Ugyanis ez magában foglalja a zsírleszívást és a ráncok feltöltését is. A ráncok feltöltésére a zsírt előzetesen le kell szívni egy kijelölt területről, ami lehet akár a has, a comb, vagy a fenék területe is-ez egyéni választás. A zsírleszívás egy speciális eszköz segítségével történik, ami így jóval biztonságosabb, és hatékonyabb is. Maga a zsírleszívás is sokkal eredményesebb lesz, valamint a gyógyulási idő is 10 napra rövidül a LipoLife 3G lézeres zsírszívó 1570 nm hullámhosszú lézernek köszönhetően.

A legjobb töltőanyag hosszantartó hatással

A saját zsírról egyértelműen kijelenthetjük, hogy a legjobb töltőanyag. A LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gép segítségével olyan életképes zsírszöveteket kapunk, amik nagyon hatékonyan visszatölthetőek a ráncokba. Életképességük tanulmányok, tapasztalatok alapján bővel 90% felett van, a hagyományos zsírleszívókkal meg sem lehet közelíteni ezt az értéket. Ami nagy előnye a saját zsírnak szemben a többi töltőanyaggal ( kollagén, hialuronsav),  hogy nem szívódik fel idővel a szervezetben, csupán együtt öregedik azzal, így sokkal hosszabban tart.

Biztonságos töltőanyag

A plasztikai sebészeten alkalmazott eljárások, bár egyre fejlettebbek, még mindig kockázatokat rejtenek magukban. Azonban a saját zsírral való ráncfeltöltésről elmondható az, hogy jóval biztonságosabb, mint más eljárások. Ennek egyrészt az az oka, hogy maga a használt eszköz is jóval kevesebb kárt okoz a bőrön, bőr alatt, másrészt pedig a saját zsírral nem kerül idegen anyag a szervezetbe. Nem kell azt kockáztatni, hogy allergiás reakció alakul ki egy befecskendezett szer hatására, nincsenek duzzanatok, és véraláfutások sem. Ráadásul még a gyógyulási idő is sokkal gyorsabb.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.