Nem tudni, mi történt vele, s egyelőre a rendőrök sem akadtak nyomára. Éppen ezért most azt kérik mindenkitől, hogy aki bármit tud a hölgyről, hívja a központi segélyhívót.

Őt keresik

A Gödöllői Rendőrkapitányság 13040-157/168/23. számon indított körözési eljárást Kovács Ilona eltűnésének ügyében – olvasható egy a rendőrség honlapján, szombaton közzétett tájékoztatásból. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyszerűen kisétált

Mint írják, információk szerint a 69 éves asszony május 25-én 11 óra körül a kistarcsai kórházból ismeretlen helyre ment, vajszínű kabátot és sötét színű cicanadrágot viselt. Az eltűnéséről tett bejelentést követően a Pest vármegyei rendőrök haladéktalanul megkezdték felkutatását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt a számot kell hívni

Eddig azonban nem jártak sikerrel. Éppen ezért a zsaruk azt kérik, hogy bárki, aki információkkal rendelkezik az idős nőről, felismeri őt, vagy esetleges tartózkodási helyéről tud valamit, hívja a 112 -es segélyhívót.

Kovács Ilona fotója

Újfent nyoma veszett a kispesti gyermekorvosnak

Egy ismert gyermekorvos is eltűnt – immáron néhány napon belül másodjára. Mint korábban hírt adtunk róla, ismét eltűnés miatt keresik Dr. Halmágyi Máriát. A 81 éves sokak által ismert gyermekorvos hölgy sajnos újból eltűnt kispesti otthonából, hasonló körülmények közt, mint néhány nappal ezelőtt.

Több betegsége van

A doktornő legutóbb pár nappal ezelőtt, május 23-án, éjfél és reggel hat óra között eltűnt 19. kerületi lakásából, s nem adott magáról életjelet. A hölgy nemrég strókon esett át mely főként a beszédközpontját támadta meg, ami miatt nem tud kommunikálni, és létfontosságú gyógyszereket kellene szednie, amelyek nincsenek nála.

Vizsgálatok vártak volna rá

Pár nappal ezelőtti eltűnésénél újabb betegséget diagnosztizáltak nála, ami eltűnését okozhatta. Megtalálásakor fizikálisan jó állapotban volt, de kapott infúziót és további vizsgálatokon esett volna át – most azonban ismét meg kell találni őt.

A főváros utcáin bolyonghat?

Mária 167 cm magas, körülbelül 70 kg, vállig érő barna hajú, és különleges zöldes barna színű szeme van. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert, telefon nincs nála. Éppen ezért elképzelhető, hogy most is a főváros utcáin bolyong zavart állapotban.

Ezt a számot kell értesíteni, ha látta valaki

„Ha bárki felismerné a hölgyet kérjük azonnal hívják a rendőrséget vagy férjét, Kollár Csabát a 0630-251-52-01-es telefonszámon. Lányával folyamatos kapcsolattartásban vagyunk” – zárul a keresésről szóló Facebook-poszt. Egyúttal jelezték, hogy amint körözni kezdi a rendőrség, csatolják fotóját a poszthoz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk saját illusztráció.)