A rendőrök keresik azt a BMW-t vezető ámokfutót, aki felvágta az ereit, majd autóba vágta magát és behajtott a belvárosba. Útközben két balesetet is okozott, mindkét helyről segítségnyújtás nélkül lelépett.

Felvágta az ereit

A férfi a 19. kerületben vághatta fel az ereit, onnét indult ámokfutásra. A BudaPestkörnyéke.hu úgy értesült, hogy a BMW az Üllői úton karambolózott egy taxissal. Tudósítónknak a szemtanúk azt állították, hogy a baleset után a férfi elszaladt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az ámokfutó autója

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Lelépett

A taxis az ütközéskor kidöntött egy fát, a sofőr megsérült, utasa nem volt. A BMW sofőrje a Somfa köz és a Szárnyas utca sarkán hagyta az autót amikor lelépett.

Kidöntött fa és a taxi

Kispesten is karambolózott

Előtte már máshol is karambolózott, mivel a bal oldala is össze van törve. A taxisnak azt mondta a helyszínelő rendőr, hogy Kispesten is találtak egy törött autót, az lehetett a másik, amelyiknek nekiment.

Mindkét oldala összetört a BMW-nek

Megszólalt a rendőrség

A rendőrség annyit nyilatkozott az esetről, hogy az Üllői úton történt balesetben az egyik járművezető elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök jelenleg is keresik. Ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indít eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Baleset a 8. kerületben is

A BMW-s ámokfutással egy időben a 8. kerületben egy középkorú hölgy a Hondájával ment a Vajda Péter utcán az Orczy út felé, majd a Villám utcai visszafordítónál balra kanyarodott, hogy a Népliget irányába induljon.

Motor a Honda előtt

Gyorsan ment a motor

Állítása szerint körülnézett a manőver megkezdése előtt, de nem látott közeledő járművet, sajnos azonban épp, amikor keresztbe fordult, odaért egy vélhetően a megengedett sebességnél gyorsabban haladó nagy teljesítményű Honda motorkerékpár, amely már nem tudta kikerülni a városi egyterűt és a jobb elejének rohant.

Átrepült az autón

A lendülettől a motor és vezetője átzuhant a Honda motorháztetején, majd a motoros métereket csúszott az aszfalton. Saját erejéből nem tudott felkelni, de a szemtanúk nem is engedték a mentők kiérkezéséig. Őt súlyos sérüléssel, valószínűleg kulcscsonttöréssel szállították kórházba, a Honda sofőrje nem sérült meg a baleset során. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián