A Szolnokon született Kozák László, ismertebb nevén Kis Grofo nagy bejelentést tett a közösségi oldalán. Egy élő videóban részletesen elmagyarázta, hogy mire készül a családjával Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyén. Megvalósítják a covidban meghalt édesapjuk nagy álmát.

Vacsora előtt élőzött

A bulibáró az egyik fellépéséről hazafelé tartott, beugrott a zenekarával egy étterembe és a vacsora előtt élőzött egyet a Facebookon. A rajongói különböző kérdéseket tehettek fel neki, ő pedig visszafogottan ugyan, de mindenre válaszolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A hitet át kell élni

Megtudhattuk tőle azt, hogy a Hit Gyülekezetbe való belépését nagyon bensőséges dolognak tartja, és nem nagyon akar róla beszélni, mert Grofo szerint a hitet át kell élni. Mivel mindenki másként éli meg a hitét, mást is gondol róla, ő viszont nem akar senkivel sem vitázni. A 29 éves bulibáró szabad keresztény vallásúnak tartja magát.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon elfáradt

Grofo azt is elmondta, hogy nemsokára, még ebben az évben új dalokkal lép a közönség elé. A bulibáró nem tagadta, hogy fáradt, a sok nyári fellépés rendesen lefárasztotta.

Az egészség a legfontosabb

A bulibáró hozzátette, lesz istendicsérő dala is. A saját stílusában fogja előadni. Állítja: „Az egészség a legfontosabb, a többit az Isten hozzáteszi” – mondta Grofo.

Nagy bejelentés

A bulibáró nagy bejelentéssel rukkolt elő az élőzés során. Elmondta, hogy megvalósítják a covidban elhunyt édesapja nagy tervét Szolnokon. Testvéreivel egy panzióval egybekötött éttermet nyitnak. Bízik abban, hogy nemsokára megnyithat a vendéglátóhely, mert ő már nagyon várja. Az is kiderült, hogy Szolnokon, az Abonyi úton nyitják meg a helyet, közvetlenül a Szolnok táblánál.

Bedurrant a karrier

Kis Grofo karrierje 2015-ban indult be, amikor előrukkolt a Mert a nézését meg a járását című számmal. Azóta már több, mint 52 millióan hallgatták meg ezt a számot csak a Youtube-on, ha hozzászámolnánk a többi zenemegosztót, 100 milliót bőven meghaladó hallgatottságot látnánk.

Grofo és Orbán Viktor

Grófó a 2022-es parlamenti választások kampányában Orbán Viktornál is járt a Karmelita kolostorban, ahol együtt szelfizett a miniszterelnökkel.

Szelfi a miniszterelnökkel

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Eljárás lett a temetésből

A 29 éves énekes édesapja szintén zenész volt, covidban halt meg, a család látványos temetést rendezett. Rendőrségi ügy is lett a temetésből, mert az akkor érvényben lévő járványvédelmi intézkedéseket, például a maszkviselést szinte senki sem tartotta be a temetésen.

Temetés hintóval

Forrás: Youtube

Új otthon Biatorbágyon

Grofó a sok fellépés miatt Budapest környékére költözik Szolnokról. Már épül a budai oldalon, Biatorbágyon a háza. Nyár elején még úgy volt, hogy szeptemberben beköltöznek és a helyi iskolába járnak majd a gyermekei, de Grofo nem talált mestereket, nemrég jelentette be azt is is, hogy csúszik a Biatorbágyra költözés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kis Grofo – Forrás: Facebook