A budaörsi rendőrök a rajtaütés során egy 19 és egy 22 éves fiatalembert fogtak el Pátyon és Zsámbékon. Rengeteg készpénz és drog volt náluk.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható férfiakat, elfogásukra összehangolt akciót szerveztek.

Egy zsámbéki háznál 2019. március 14-én reggel, míg egy pátyi ingatlannál 2019. március 15-én hajnalban tartottak rajtaütést.

Kapcsolódó cikk: Már készül az M1-es új, pátyi lehajtójának terve

Zsámbékon egy 22 éves férfit, Pátyon pedig egy 19 éves férfit fogtak el, majd mindkét helyszínen kábítószergyanús anyagokat, kábítószer porciózásához és tárolásához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le a rendőrök.

A kutatás során feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a nyomozók.

Kapcsolódó cikk: Elfüstölt a zsámbéki busz Pátyon

Előállítását követően a 22 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, a 19 éves férfit pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A két férfi ellen a további eljárást szakértők bevonásával a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja – írja a Police.hu.

Zsámbéki-medence: Íme a hét kihagyhatatlan látnivaló

Kiemelt kép: Illusztráció