Zavarja a szomszédokat Giannie belvárosi étterme, ezért már többször feljelentették.  Volt olyan eset is, hogy rendőrt is hívtak. Az olasz származású étteremtulajdonos nem érti, mi a problémájuk a lakóknak a vendéglátóhellyel.

18 évvel ezelőtt nyílt meg az étterem

Giannie Annoni 18 éve sikeresen üzemelteti Budapesten a Trattoria Pomo D’Orót. Az Arany János utcában működő étterem az olasz szakácsszövetség védnöki tábláját is megkapta, két éve pedig egy itáliai szaklap a világ 70 legjobb olasz étterme közé választotta.

Míg a gasztrovilágban elismerik az éttermet, addig az Arany János utca lakói egyáltalán nem rajonganak érte.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Két hónap alatt 4. jelentették fel

„A legutóbbi két hónapban négyszer jelentettek fel. A rendőrség jött ki. Azt mondták, nem tudjuk, miért hívnak ki, de lehet, hogy nem tetszik nekik, hogy nálatok vannak” – mondta Giannie a Blikknek.

EZ IS ÉRDEKELHET! Koronavírus: „Belső láz égetett, azt sem tudtam, merre van az előre” – Gömöri Zsolt, az Edda billentyűse döbbenetes dolgokat mesélt a kórházból

Az étteremtulajdonos nem tudja felfogni, hogy valaki este 9-kor kihívja a rendőrséget, mert egy vendéglátóhelyen vendégek vannak.

Giannie szerint rosszindul állhat a háttérben

„Ez egy borzasztó érzés, ez bármi másnál jobban fáj. Velünk foglalkozik, ahelyett, hogy foglalkozna magával és boldog lenne. Az ő boldogsága azon alapszik, hogy nekünk legyen rossz, ez elképzelhetetlen, nem is gondolnád, hogy van ilyen “– mondta Giannie.

A vírus miatt nehéz helyzetbe kerültek

A vírushelyzet kis híján Gianniet és éttermét is padlóra küldte, de éjt nappallá téve dolgozott, hogy talpon maradjanak. Bár újranyitották a teraszt, még mindig nem érezheti biztonságban magát, ugyanis a határzár miatt a város kiürült, turisták sehol.

Az ünneplők néha hangoskodnak

“Egy étteremnek mindig van alapzaja, ha az emberek boldogok vagy ünnepelnek valamit, az néha nagyobb hanggal jár. Természetesen minden szabályt betartva működik az étterem, nincs szó tivornyázásról, este tízkor mi is letekerjük a hangerőt, éjfélkor pedig bezárunk. Ám az emberi rosszindulat, hogy már kilenc órakor rendőrt hívnak ránk. Őszintén szólva nagyon fáj és rosszulesik” – mondta Giannie.

NE HAGYD KI! Üvölteni kezdett a Limbó hintó az idős beteg farzsebéből, amikor hajnalban hordágyon cipelték le a lépcsőházban a mentősök

Kiemelt kép: Giannie Annoni – Forrás: nyugat.hu