Kerítésnek ütközött egy személyautó Piliscsabán, a sofőr szondája pozitív volt. Az autóban utazó utas a helyszínen meghalt.

Vasárnap este történt a baleset

Piliscsabán haladt egy személygépkocsi 2021. április 25-én 19 óra 30 perc körül, amikor egy Fő úti ház kerítésének ütközött. A 48 éves vaszari illetőségű sofőr kiszállt az autóból, majd gyalog elindulva, segítségnyújtás nélkül elhagyta volna a helyszínt. Járókelők tartották vissza a rendőrök kiérkezéséig. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt az utas

A baleset következtében az autóban utasként tartózkodó 44 éves férfi a helyszínen meghalt, a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, írja a police.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A rendőrség vizsgálja a körülményeket

A baleset körülményeinek vizsgálatát a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte.

Budapesten is baleset történt

Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta vasárnap este baleset történt Budapest 2. kerületében, melynek során egy furgon és egy Audi ütközött.

Itt történt a baleset

Úgy tudjuk, hogy egy Peugeot zárt furgon bekanyarodott lejtőn lefelé balra a Hárshegyi útra. Eltévesztette az ívet, ezért visszatolatott, ki az Audi elé, ami lentről, a Budagyöngye felől érkezett.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Az Audi megpróbálta kikerülni a furgont

Ekkoz az Audi sofőrje reflexmozdulattal próbálta kikerülni a furgont, de a jobb hátsó sarkának rohant, majd félig a szemközti oldalon állt meg, szerencsére a szemből jövők meg tudtak állni.

Tűzcsapnak csapódott

A furgon pedig egy tűzcsapnak csapódott, de éppen valamit szerelt a Vízművek, ezért nem volt benne víz.

Nem nyílt ki a légzsák

Információink szerint az Audiban nem nyílt a légzsák, mert be volt ragasztva a kormányon a nyílás, valószínűleg már volt egy balesete korábban.

Egy család utazott az autóban

Az utóban egy család utazott, az egyik utas megütötta a lábát, ám a mentők a helyszínen megvizsgálták, végül nem vitték kórházba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán