Lemondta mosonmagyaróvári koncertjét Korda György és Balázs Klári. Az énekes házaspár influenzás lett. Az orvosok javasolták a visszalépést.

Mosonmagyaróváron léptek volna fel

Szívből sajnáljuk, de orvosi javaslatra ma nem tudunk ott lenni. Reméljük, hogy hamarosan bepótolhatjuk az elmaradt előadást! – közölte a közösségi médiában Korda György és Balázs Klári. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A poszt

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

De mi a bajuk?

Ami velünk történt, az mindenkivel megeshet! Vírusos influenzát kaptunk! A környezetünkben már mindenki megkapta. Nincs járvány, de mégis van! – ezt már egy későbbi posztban közölték. Ha jól értjük, akkor a hagyományos influenzát kapták el.

Balázs Klári is erről beszél

Mind a ketten voltunk koronavírusosak, de ki merem jelenteni, hogy ez most rosszabb. Én nem kapok az orromon levegőt, Gyuriról nem beszélve, mert neki erősen a mellkasára és a torkára húzódott – mondta Balázs Klári a Borsnak. 

Korda György már 83 éves

A népszerű énekes 1939-ben született. 1957. december 31-étől számítja karrierjét. A Táncdalfesztiválok idején, a a 60-as években, négyszer nyerte el a legjobb előadói díjat, és háromszor a közönségdíjat.

Balázs Klári 13 évvel fiatalabb

Az énekesnő karrierje az 1970-es években kezdődött, amikor akkori férjével, Balázs Gáborral a Periszkóp együttessel énekelt.

1980 óta vannak együtt

 A szerelmük 1980-ban kezdődött, amikor Balázs Klári a Halló, itt Korda György! című balatoni turnéján az énekes vokalistája lett.

Közös koncert 2021-ből

Tavaly ősszel számoltunk be egy fergeteges koncertjükről

Gödöllőn adtak fergeteges koncertet még szeptemberben, 5000 néző tombolt a számaikra. Gémesi György, Gödöllő polgármestere, azt írta a közösségi oldalán, hogy Kordáék olyan fergeteges koncertet adtak, hogy az 5000 néző nem akarta ”leengedni” őket a színpadról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.