Molnár Gusztáv tavaly novemberben vonult be egy komlói intézetbe, elvonókúrára. A komoly alkoholproblémákkal küzdő színész élete egy hajszálon függött, de a jelek szerint jó úton halad a gyógyulás felé.

Találkozás könnyek közt

Amikor megérkeztünk, Guszti éppen kint volt a kertben, de már az autót megismerte, és láttam rajta, mennyire meglepte és boldoggá tette, hogy ott vagyunk. Mindketten nagyon meghatódtunk, sírtunk és nevettünk egyszerre – mondta el a Blikknek Molnár Gusztával húga, Csilla. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megváltozott a külseje

A színészt nemrégiben testvére kereste fel abban az intézményben, ahová novemberben vonult be. Senkivel sem tarthatta a kapcsolatot, ám fél év után ismét láthatta szeretteit. „Rengeteg időt töltenek a szabadban, dolgoznak, házimunkát végeznek, mindig csinálnak valamit, és ez látszik is Gusztin” – magyarázta Csilla.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jó állapotban van

Mint mondta, rettentően le volt fogyva, amikor bekerült oda, ám most úgy néz ki, mint aki kigyúrta magát. Izmos, ami nagyon jól áll neki, látszik, hogy nem egész nap üldögél, hanem sokat dolgozik. Nagyon örülök, hogy ilyen jó színben láttam – osztotta meg benyomásait.

Váratlan látogatás

Ugyan a terápiáról nem oszthatott meg részleteket, azt azonban elmondta, hogy Guszti nagyon egyedül érezte magát az elmúlt hónapokban. „Alig hittem a fülemnek, amikor Guszti könnyekkel a szemében arról beszélt, hogy azt hitte, elfordultam tőle. Nem tudta, hogy jöttünk volna már korábban is, ahogy a mostani látogatásról sem tudott semmit.”

Jó úton a teljes gyógyulás felé

„Elmesélte, hogy a karácsony pokoli nehéz volt neki ott bent, egyedül, ráadásul amikor már lehetett volna látogatni, csak nézte szomorúan a többieket, akikhez sorra érkeztek a családtagok” – idézte fel Csilla. Most úgy érzi, látogatása adott egy nagyobb löketet testvérének a gyógyulás felé vezető úton.

Ez a célja

A színész elvileg már most is elhagyhatná az intézmény falait, de ő szeretne tökéletesen meggyógyulni. Amikor kijön, akkor is támogatják majd a többiek, akik már kigyógyultak a szenvedélybetegségükből. Nagyon büszke vagyok a testvéremre, hogy meghozta ezt a döntést, és ekkora akaraterővel végig is csinálja, amit eltervezett – tette hozzá Csilla.

Tudja, hol hibázott

Molnár Gusztáv már a jövőre is gondol. Szeretne visszatérni szakmájába, ugyanakkor családjával is szeretné rendezni viszonyát – elsősorban kisfiával. Guszti ma már nagyon jól látja, hol és miben hibázott, s sok mindent tanult fél év alatt. Nagyon örülök neki, hogy vannak tervei, elsősorban a színészkedés, hiszen az az élete – mondta Csilla.

Jó kapcsolatban akar lenni kisfiával

Sokat beszélt a kisfiáról is, aki rettentően hiányzik neki, és akivel szeretne boldog apa-fia kapcsolatban élni. Azt szeretné, ha a kisfia büszke lenne az édesapjára. Nagyon-nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön mindezt végigvinnie, és tudom, hogy ez a találkozás mindkettőnknek óriási lökést és reményt adott – fogalmazott Molnár Gusztáv húga.

Nehéz mindennapok

Volt párja is nehéz időszakon van túl. Mint korábban beszámoltunk róla, Molnár Gusztáv az utóbbi években megnehezítette Fazekas Vivien számára a mindennapokat. A színész alkoholproblémái az exfeleségére is kihatottak, aki ennek ellenére egy darabig kitartott mellette.

Kilépett a házasságból

Végül a sok bántás, veszteség és csalódás után pontot tett kapcsolatuk végére. Amióta kilépett a számára mérgező házasságból, ismét rátalált a boldogság, méghozzá egy olyan férfi személyében, aki megbecsüli őt. Vivien még mindig összerezzen, ha felidézi a fájó és sérelmekkel teli kapcsolatukat.

Sérelmekkel teli kapcsolat

Állítása szerint rengeteg mindent éltek át együtt, amelynek során sokat tudott meg önmagáról. Sose gondolta volna, hogy ilyen kitartó lesz valaki mellett, bár cserébe nem kap vissza sok jót. Mint mondta, nem mindenki nézte jó szemmel, hogy az alkoholbeteg színészt elhagyta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.