Ez már a második éve annak, hogy RoboMarkets elnyerte a “Global Forex Awards 2021 – B2B” “Legjobb részvényügynök” díját a világ minden tájáról érkező kereskedők szavazási eredményei alapján. Az eredményeket 2021. június 4-én hirdették ki.

Ez a díj nagyon fontos számunkra, mivel azt jelzi, hogy a világ minden táján évente több ezer kereskedő választja a részvények kereskedésére a RoboMarkets értéket. Ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsuk befektetési feltételeinket és kibővítsük a rendelkezésre álló eszközök listáját, hogy megfeleljenek bármely kereskedő követelményeinek. Köszönjük hogy minket választottál!

Mostantól a RoboMarkets több mint 12 000 kereskedési eszközt kínál, köztük több mint 3000 valós részvényt, amelyek jutalékok nélkül kereskedhetők a R Trader platformon keresztül. Ügyfeleink olyan népszerű vállalatok részvényeibe fektethetnek be, mint az Apple, a Twitter, az Amazon, a Netflix és mások.

Körülbelül RoboMarkets

A RoboMarkets társaságot 2012-ben hozták létre, és 2013-ban kapott engedélyt egy európai brókertől. RoboMarkets -ot a CySEC szabályozza, a 191/13.

A Társaság az elmúlt években gyorsan növekedett, és most pro nyújt pro szakmai szolgáltatásokat az európai intézményi és lakossági ügyfelek számára. A RoboMarkets egy több eszközből álló bróker, amely 8 eszközfajtát és több mint 12 000 eszközt kínál kereskedésre. Ezen kívül ügyfeleink hozzáférést kapnak a pro professzionális kereskedési platformokhoz és az élvonalbeli pro technológiákhoz. RoboMarkets A többnyelvű ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján működik, és bármikor készen áll az Ön kiszolgálására.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!