Generációk közt címmel Papp Gyula életmű koncertjére kerül sor az Erkel Színházban. A Liszt Ünnep keretében ma Szabó Balázs orgonakoncertjét élvezhetjük a Zeneakadémián. A Godot Art Fair művészeti vásárral vár.

Papp Gyula 70 éves életműkoncertje az Ismerős Arcokkal

Ki ne ismerné a magyar rockzene élő legendáját, aki zeneszerzőként, producerként és zenészként – öt generáción át – a magyar könnyűzenei életben a Mini és a Skorpió, a Dinamit és a P. Mobil oszlopos tagjaként, több mint kétszáz hanghordozón szerepelt?

Generációk közt – Papp Gyula 70

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Élő legendák és az Ismerős Arcok az Erkelben

Ezen az estén egy olyan zenei időutazásban lesz része a nézőközönségnek, ahol a hazai rockzenei élet élő legendái – Charlie, Zalatnay, Vikidál, Varga Miklós – mellett, pályatársak, zenészek, színészek és barátok valamint egy “special guest” nemzetközi sztár közreműködésével elevenednek meg Papp Gyula munkásságának legsikeresebb dalai, szerzeményei.

Szabó Balázs orgonakoncertje a Zeneakadémián

A Liszt Ünnep keretében este 7-kor a Zeneakadémián Szabó Balázs orgonán játszik. A próféta című Meyerbeer-opera egyik dallamára írt fantázia és fúga a romantikus orgonairodalom kulcsdarabja. Szabó Balázs koncertje azzal az ikonikus művel zárul, mely Liszt egészen kivételes orgonadarabjainak sorát megnyitotta.

A Liszt Ünnep keretében

Az év vására

150 művész 1500 műalkotásából válogathatsz a Godot Art Fair művészeti kiállítás és vásáron, ahol az év legtehetségesebb fiatal művészei gerilla áron értékesítik alkotásaikat!

Ismert művészek alkotásai a Godot Art Fairen

​Műalkotások gerillaáron

Szeretettel várnak minden nap október 6. és 17. között a Godot Kortárs Művészeti Intézet hatalmas magánmúzeumában. A 6. éve megrendezésre kerülő vásáron olyan országszerte ismert művészek is képviseltetik magukat, mint Bukta Imre, drMáriás, feLugossy László, Gaál József, Fehér László, Nagy Kriszta, Nádler István, Vojnich Erzsébet…

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ismerosarcok