A Klebelsberg Kultúrkúriában Román Sándor legújabb darabja, a Karinthy Színházban az Örökkön-örökké, Bugyin az Összezárva komédia kerül színre. Janza Kata Gödöllőn, a Gemini együttes az Erzsébetligetben, a Szent Efrém kórus Óbudán ad koncertet. Varga Csaba hegmászó élményeit Vácott hallgathatjuk meg, a Somló kincseit a Huncutkában kóstolhatjuk. Pénteken lesz Csúnya pulcsis Freelancer Karácsony is.

FUN FICTION a Klebelsberg Kultúrkúriában

Román Sándor legújabb darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen. A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja. Román Sándor legújabb darabjában rengeteg humorral és fergeteges táncokkal kerül bemutatásra ezen klasszikusnak számító történet, amely még a legborúsabb napokon is vidámságot és nevetést csal a nézők arcára.

A Román Sándor Entertainment produkciója

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hegymászó beszámoló Vácott

Varga Csaba nagyváradi hegymászó élménybeszámolót tart a Váci Nemzeti Kör szervezésében Vácott, az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán.

Célpont a Csomolungma!

ADVENT BIZÁNCBAN – a Szent Efrém Férfikar hangversenye Óbudán

Az elmúlt évszázadokban csodálatos liturgikus és paraliturgikus (kántáló) énekek sokasága keletkezett, melyek a böjt célját – a lélek megerősödését a test kívánalmai fölött – hivatottak szolgálni. Ezekből a karácsonyi ünnepkörhöz kötődő zenékből állította össze a Szent Efrém Férfikar a mai este programját, amelyben az ősi szentföldi és görög-bizánci himnuszoktól kezdve, a nagy orosz klasszikusokon át a Kárpátok-vidékének gazdag vallásos folklórja is fölcsendül az Óbudai Társaskörben.

Somló kincse kóstolóest a Huncutkában

Pénteken 18 órai kezdéssel a nagyérdemű közönség elé tárják Andrási László társaságában a Somló kincseit. “A bornak szellemisége van, melyet, ha megértesz, közelebb kerülsz a természethez és talán az Istenhez is.” Ősi magyar fajták, természetes, autentikus borkészítés, csodálatos ízvilág 8 tételes borsorban.

Karácsonyi musical est az Árnyas Panzióban

Janza Kata Gödöllőn

Fergeteges musical est Gödöllőm, az Árnyas Panzióban. Fellép Janza Kata, az Operettszínház csillaga karácsonyi műsorával.

Összezárva Bugyin

Összezárva – keserédes komédia Oszvald Marika és Fodor Zsóka főszereplésével Bugyin, a Bessenyei György Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében.

Oszvald Marika és Fodor Zsóka

Gemini klub az Erzsébetligeti Színházban

Pénteken 20 órától hamisítatlan retro bulihangulat vár mindenkit az Erzsébetligeti Színházban, ahol a GEMINI EGYÜTTES örökzöld slágerei biztosítják a talpalávalót a Harmónia Szalonban.

Örökkön-örökké Pilinszky 100 a Karinthy Színházban

19 órakor a Karinthy Színházban Tallián Mariann és Lázás Balázs színművészek, Szokolay Dongó Balázs Príma díjas zenész előadásában Pilinszkyre emlékeznek.

Csúnya pulcsis Freelancer Karácsony

Karácsonyi Freelancer találkozó a Freelancerek.hu Membership tagjainak és a Briefly szabadúszóinak! Ezen felül speciálisan meghívott vállalkozó, szabadúszó vendégeink is lesznek az Úri cipő-katfaában. Welcome drink, sznekkek, játékok, talán ajándékok is.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/kulturkuria