Brutális baleset történt péntek reggel a Szentendrei úton. Egy 25 milliós BMW rommá tört, és másik két jármű is megsérült. Cikkünk megjelenésekor még mindig nagy a dugó a környéken.

Hármas karambol

Lezárták a Szentendrei út Budapestről kivezető oldalát péntek reggel, miután összeütközött három jármű a Zsófia utca közelében – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Roncsok az út közepén

Forrás: Facebook

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összetört BMW

A helyszínen készült fotókon jól látszik, hogy egy nagyértékű BMW is roma tört, mellette pedig egy kisteherautó roncsai vannak. Vélhetően ez a két autó ütközött és nekicsapódtak egy harmadik járműnek.

Egy ember megsérült

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a baleset – amelyben egy ember megsérült – a Szentendrei út 141. szám előtt történt. A mentők gyorsan megérkeztek.

Érkezik a mentő

Elterelték a forgalmat

A forgalmat a rendőrök a Pók utcára terelik – tették hozzá. A katasztrófavédelem szerint két személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött össze, a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép forrása : Facebook