Várkonyi Andrea az Innovatív Alapítvány kuratóriumi elnökeként, Szegeden, a szülőháza szomszédságában, a Gregor József Általános Iskolában úgy adott át 40 millió forintos támogatást a gyerekeknek és a tanároknak, hogy közben 90 millió forintnyi ékszer és luxusruha volt rajta – állítja a Szeged Televízió. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

40 milliót adott, közben 90 milliónyi ékszert viselt

A tévébemondóból lett luxusfeleség, Várkonyi Andi ismét kitett magáért. Szülővárosában, Szegeden, a Gregor József Általános Iskolában, a High Tech Suli program keretében mintegy 40 millió forintos támogatást adott át az iskolának. Andrea úgy tűnik nem nagyon foglalkozott a látszattal. A beszámolók szerint a támogatást úgy adta át, hogy közben 90 millió forint értékű ékszereket viselt a havi néhány százezer forintból élő tanárok társaságában. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Andinak a ruhák fontosabbak a jótékonykodásnál?

Várkonyinak nem ez volt az első mellényúlása jótékonysági vonalon. Még 2022-ben, amikor már Mészáros Lőrinc felesége lett, műsorvezetőként ő volt a házigazdája a TV2 sokat kritizált jótékonysági műsorának. Akkor többen azt rótták fel neki, hogy a műsor csak neki volt fontos, mert állandóan átöltözött és drágábbnál-drágább ruhákban parolázott. Egyesek tudni vélték, hogy a TV2 kevesebbet gyűjtött össze a rászorulóknak, mint amibe Andi fellépő ruhái és az egész műsor került. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Saját maga mutogatására használja a rászorulókat?

Andit annyira érdekelték akkor a szegény rászorulók, hogy a Facebook oldalán az eseményről posztolt képen a mai napig is a ruhájáról, sminkjéről és hajáról szóló poszt olvasható. Ebből nagyon úgy tűnik, hogy Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea inkább csak megjelenésre, saját maga mutogatására használja a rászorulókat, pont úgy, mint most Szegeden, a 90 milliós ékszerekben.

Itt van Várkonyi legendás posztja, ahol úgy tűnik a ruhák fontosabbak voltak a rászorulóknál

Várkonyi arcáról leolvadt a mosoly

A Szeged Televízió megállította Várkonyit, de a Mészáros-vagyon szupersebességű gyarapodását firtató kérdés hallatán leolvadt a mosoly az arcáról és érdemben nem válaszolt az újságírók kérdéseire, sőt a segítője udvariatlanul, még a mikrofont is eltolta. Meglepő, pedig úgy tudni, hogy az Andit kísérő, megviseltnek látszó hölgy nemrég újságíró volt (ő volt. HOT! Magazin főszerkesztője), úgy tűnik gyorsan elfelejtette, hogy honnét jött.

Az igazán gazdagok nem villognak a vagyonukkal

A világ értelmesebb felén a milliárdosoktól nem csak elvárják a társadalmi felelősségvállalást, de gyakran ezt maguk is így érzik. A világ egyik leggazdagabb embere, a Microsoft tulajdonosa Bill Gates és felesége, Melinda, évek óta óriási összegeket költenek például az oktatás fejlesztésére Amerikában. Ők is gyakran járnak adományátadásra, de a világ leggazdagabb emberének felesége, Melinda Gates soha nem villog 90 milliós ékszerekkel, luxustáskákkal, luxusruhákban. Pontosan tudja hogy a megjelenésével képvisel valamit, üzen a világnak, és a segítségére számító embereknek. Ezt se hagyd ki: Lencsevégre kapta olvasónk Mészáros Lőrinc 27 milliárdos luxusjachtját a nizzai kikötőben, nem hiszed el mit vittek le a hajóról  

Suttyó oligarchák

A világnak azon a felén, ahol a pénz piaci alapon, sok munkával, tudással halmozódott fel egy családnál, például Amerikában a Microsoft alapítónál, ott megtanulták “viselni a vagyont”. A világ másik felén, az államtól, az emberektől ellopott pénzekből megtollasodott, például az orosz oligarchák többségénél viszont suttyó, magamutogató viselkedést lehet tapasztalni. Megjelenésük a kivagyiságot sugározza, tesznek a társadalomra, áttaposnak bárkin, csak a vagyon érdekli őket és nagyívben tesznek azokra, akiknek a pénzét, lehetőségeit, álmait lopták el. Az ilyen milliárdosok soha sem lesznek tiszteletre méltóak, a társadalom mindig megveti őket. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt a Szeged TV videója Várkonyiról

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból, a kép Adobe IA mesterséges intelligencia felhasználásával készült.