Szíj Melinda nevét 2010-ben ismerhette meg az ország, amikor a Megasztár 5. szériájában tűnt fel. Az énekesnő aztán a 3. helyen végzett, s bár nagyon sokan szerették, nem sokat szerepelt ezt követően a médiában. Sokan egyébként Édith Piafhoz és Barbra Streisandhoz hasonlították előadásmódja és stílusa miatt.

Kirakott egy videót

Szíj Melinda ennek ellenére rendszertelen rendszerességel hírt adott magáról, az utóbbi időben viszont nagyon eltűnt. Nemrég azonban közzétett egy videót, ami aggodalomra adott okot, mint kiderült nem alaptalanul. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Daganatot találtak nála

A naphire.hu elérte az énekesnő párját, aki drámai hírt osztott meg: Melinda visszavonult. Attila azonban az okokról nem beszélt, azonban nem kizárt, hogy az 5 évvel ezelőtt diagnosztizált, torkában talált rosszindulatú daganatnak köze a mostani döntéshez.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem szeret a magánéletéről beszélni

Melindánál ugyanis 2018-ban találtak daganatot, akkor is a párja osztotta meg a hírt, az énekesnő ugyanis nagyon nem szeret a magánéletéről beszélni. Melindát akkor műteni kellett, s bár úgy tudni az operáció jól sikerült, az énekesnő most valamiért mégis a visszavonulás mellett döntött.

Ritkán posztol

Melinda több fellépését is lemondta, a közösségi oldalán pedig egyre ritkábban jelennek meg a tartalmak, az utolsó éneklős videót április 1-jén osztotta meg.

Aggódnak a rajongók

A felvétel miatt pedig nagyon aggódni is kezdtek a rajongók, úgy tűnik nem ok nélkül, párja ugyanis azt nyilatkozta, hogy az énekesnő valóban a visszavonulás mellett döntött, egyelőre lezártnak tekinti a karrierjét.

Visszavonult

“Visszavonult. Bizonytalan ideig szünetelteti a fellépéseit” – közölte a portállal Attila, aki azt is közölte, Melinda lemondta a fellépéseit is.

Megviselte

Az énekesnő egyébként is csak nagy ritkán vállalt fellépéseket, ráadásul állítólag az is nagyon megviselte, hogy a dalait nem játsszák sem a rádióban, sem a tévében. Más jellegű műsorokban, ahol nem az éneklésé a főszerep pedig nem szeretne részt venni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Megszólalt Benedek Tibor özvegye, Epres Panni: „minden napunk azzal telik, hogy emlékezünk”

Kiemelt kép: Szíj Melinda – Forrás: TV2